Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2018: Υδροχόος
Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2018: Ξεκινά νέα χρονιά και για τους Υδροχόους! Τι καινούριο έρχεται;

Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2018: Υδροχόος
Από την Λίλιαν Σίμου

Ευκαιρίες και αναγνώριση

Ο πρώτος κυβερνήτης σας, Κρόνος, περνά στο ζώδιο του Αιγόκερου από τις 20 Δεκεμβρίου 2017, που κυβερνά επίσης. Θα παραμείνει μία τριετία εκεί.

Για σας είναι σε ένα βαθμό μία θέση εσωστρεφής. Αλλά σας βοηθά να κατανοήσετε σε βάθος τις προσωπικές σας ανάγκες, ανομολόγητα όνειρα, βιωματικές εμπειρίες και θα σας οδηγήσει σε μία περίοδο τριετή με περιορισμό δράσης, ίσως κάποια σχετική ταλαιπωρία λοιπόν για το ελεύθερο πνεύμα σας.

Καθώς είναι κυβερνήτης και του Αιγόκερου, στον οποίο θα κινείται από τα Χριστούγεννα του 2017 ως το τέλος του 2020, θα έχετε μία σκληρή μάχη να δώσετε, προκειμένου να διευκρινίσετε τις βαθύτερες και υποσυνείδητες ανησυχίες. Θα περάσετε μία μακρά περίοδο ενδοσκόπησης και του διαλεύκανσης των βιωμάτων που ως πρότινος δεν θα θέλατε να αντικρύσετε.

Θα είναι μία περίοδος εσωτερικής κάθαρσης, πολύ σημαντική, καθώς πλέον οδεύετε προς μία στροφή προ το μέλλον.
Για τον Κρόνο στον Αιγόκερω, μπορείτε να ενημερωθείτε στο ειδικό αφιέρωμα.

Ο Δίας, μεγάλος ευεργέτης του ζωδιακού, βρίσκεται πλέον στο ζώδιο του Σκορπιού. Θα παραμείνει εκεί ως την 9η Νοεμβρίου.

Θα πρέπει να ενδιαφερθείτε περισσότερο για την προώθηση του έργου σας. Η κοινωνική σας εικόνα θα είναι καθοριστική. Θα έχετε αναγνωρισιμότητα, αν και παράλληλα υπάρχουν απαιτήσεις και ανταγωνισμός. Μπορείτε όμως να κάνετε πολλά, μέσα από συνθήκες πιεστικές και να προσδιορίσετε το κοινωνικό σας προφίλ εκ νέου.

Ήρθε η κατάλληλη περίοδος προκειμένου να ασχοληθείτε με την καριέρα σας και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται εκεί. Επειδή θα έχετε υπέρ- αισιοδοξία, καλό θα ήταν να μην προσπαθήσετε να διεκδικήσετε δίχως σχεδιασμό, εκλογικευμένη ανάλυση και προετοιμασία.
Η τύχη και οι σωστοί άνθρωποι από τον κοινωνικό σας χώρο, θα προωθήσουν την επαγγελματική σας εξέλιξη. Θα έχετε ευχέρεια να αναλάβετε ηγετικό ρόλο, αλλά ελέγχετε τις ξαφνικές σας αντιδράσεις, που θα προκαλέσουν ρήξη συμφωνιών ή σχέσεων.
Επίσης, καλό θα είναι να μην εμπιστεύεστε απόλυτα τους άλλους, καθώς θα αλλάζουν πρόσωπο ενίοτε, και οι αντιδράσεις θα αναδείξουν την αρνητική πλευρά κάποιων εξ αυτών.
Από την 9η Νοεμβρίου και μετά, θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη, ζώδιο κυριαρχίας του. Από τότε και για το επόμενο έτος, αλλαγές και ευκαιρίες θα παρουσιαστούν για τα σχέδιά σας, τα όνειρά σας και κυρίως την προβολή σας στον κοινωνικό περίγυρο.
Στο θέμα αυτό, θα αναφερθούμε πλέον εκείνη την εποχή.
Για τον Δία στο ζώδιο του Σκορπιού, μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας: «Δίας στον Σκορπιό, στα βάθη ψυχής»

Ο Ποσειδώνας σας ωθεί να ονειρευτείτε την σιγουριά και την ασφάλεια, αλλά είναι δύσκολο να είστε πρακτικοί σε θέματα υλικά. Κατά συνέπεια, δεν αποκλείεται να πρέπει να βάλετε όλη την «τέχνη» σας προκειμένου να πετύχετε το θετικό αποτέλεσμα. Εκείνο που είναι δύσκολο για σας, είναι να αντιμετωπίσετε την εξαπάτηση στον οικονομικό τομέα. Για τον λόγο αυτό, ας είστε διορατικοί, σε εγρήγορση και έντιμοι στις συναλλαγές. Ας μην εμπιστεύεστε δίχως ασφαλιστικές δικλείδες, τις συμφωνίες.
Καθώς ο Δίας θα στηρίζει κατά διαστήματα τον Ποσειδώνα, αυτή τη χρονιά, θα έχετε την ευχέρεια να ακολουθήσετε ένα όραμά σας, κυρίως στα πρακτικά ζητήματα και κατά συνέπεια, να κάνετε ένα καλύτερο οικονομικό προγραμματισμό.
Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα επίσης στο άρθρο μας «Ποσειδώνας στους Ιχθείς».

Ο Ουρανός, δεύτερος κυβερνήτης σας, από το 2010 κινητοποιεί αλλαγές στις γνωριμίες και στον περίγυρό σας.
Απρόοπτες συναντήσεις, γνωριμίες που εντυπωσιάζουν, αλλά και νέα γνώση, προσδίδουν μία ανατρεπτική πινελιά στη ζωή σας. Δύσκολα θα μπορείτε να είστε σε ηρεμία, γι αυτό ας προσέχετε λίγο περισσότερο την ένταση και τις αντιπαραθέσεις. Στις συζητήσεις θα φανείτε εκκεντρικοί, αλλά σίγουρα θα μαγνητίζονται από τον λόγο σας.
Κάποιες φορές, η παρόρμηση μπορεί να διαλύσει σχέσεις ή να σας φέρει εμπόδια σε συνεννοήσεις. Για τον λόγο αυτό, ας είστε με ένα πνεύμα ειρήνης και συνεννόησης, κυρίως όταν οξύνονται οι συνθήκες.
Κατά τη διάρκεια του 2018, θα κάνει την είσοδό του παροδικά στον Ταύρο, από την 16η Μαΐου ως την 9η Νοεμβρίου. Κατά την περίοδο αυτή, προαναγγέλει μεγάλες ανατροπές και αλλαγές στο θεμέλιο της ζωής σας. Μπορεί να αλλάξετε κατοικία, τόπο διαμονής, ακόμη και οικογενειακή κατάσταση, ανάλογα με τα ατομικά και προγνωστικά σας χαρακτηριστικά. Τα περισσότερα εξ αυτών θα εξελιχθούν από την Άνοιξη του επόμενου έτους και στα χρόνια που θα ακολουθήσουν.
Περισσότερες πληροφορίες στο άρθρο μας θα βρείτε στο άρθρο μας «Ουρανός στον Κριό».
Για τον Ουρανό στον Ταύρο, θα αναφερθούμε εκείνη την εποχή σε ξεχωριστό αφιέρωμα.

Ο Πλούτωνας από το 2010 σας απασχολεί σε θέματα που έχουν να κάνουν με τη δύναμη του υποσυνειδήτου. Μνήμες βιωματικών εμπειριών, απωθημένα, ανασφαλή συναισθήματα, ανεκπλήρωτοι πόθοι, υποκινούν κάποιες φορές τις επιλογές σας. Δύσκολο να αντιληφθείτε αυτό που κρύβετε στα βάθη της ψυχής. Ωστόσο, αν ασχοληθείτε με τον εσωτερικό σας δρόμο, θα έχετε αποκαλύψεις και μία εκ βαθέων μεταμορφωτική ανέλιξη.
Εμπειρίες μεταφυσικές μπορεί να σας εντυπωσιάσουν.
Σημαντική σύνδεσή με τον Δία στον Σκορπιό, ο οποίος σας ευεργετεί και σας δίνει την ώθηση να θεραπεύσετε αδυναμίες που έχουν να κάνουν με την κοινωνική σας εικόνα και ακόμη με μυστικά ή ταλαιπωρίες.
Για τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερο στο άρθρο μας «Παγκόσμιες πολιτικές αλλαγές: με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω»

Το καρμικό σας μονοπάτι με βάση τους Δεσμούς της Σελήνης, είναι ένα μονοπάτι που θα σας οδηγήσει σε αυτογνωσία. Οι προκλήσεις έρχονται ήδη από το 2017 και αφορούν την βάση και το θεμέλιο των σχέσεων και θα πρέπει να αναλάβετε ευθύνες ή να προσδιορίσετε ξανά τις θέσεις σας, ως προς την διάρκεια ή την διάλυση κάποιων εξ αυτών. Καθώς θα περάσετε σε μία «άλλη εποχή» συνεργασιών και προσωπικών δεσμών, θα αντιληφθείτε πως οι σχέσεις απαιτούν μία διαφορετική προσέγγιση και είναι απαραίτητο να εξελιχθείτε μέσα από αυτές.

Οι εκλείψεις του έτους είναι μία σημαντική εμπειρία για σας. Θα αναφερθούμε διεξοδικά εκείνη την εποχή, ωστόσο, τα γενέθλιά σας του 2018 ξεκινούν σε περιβάλλον εκλείψεων.

Τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο και το καλοκαίρι, λοιπόν, οι εκλείψεις θα σημάνουν για σας ένα ξεκαθάρισμα σε προσωπικά πιστεύω και σε σχέσεις ή συνεργασίες. Λύνονται οι συνεταιρισμοί που δεν σας ταιριάζουν ή δεν προσφέρουν αυτό που θα έπρεπε για να υπάρχει πρόοδος.
Το καλοκαίρι όμως, θα είστε περισσότερο ευαισθητοποιημένοι λόγω πολλών συγκυριών, μεταξύ αυτών και της ευαισθησίας απέναντι σε υποχρεώσεις και δεσμεύσεις.

Προστατευτικός λίθος του Υδροχόου: Μαύρη Τουρμαλίνη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;