Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2018: Παρθένος 
Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2018: Τι να περιμένουν οι Παρθένοι με τον καινούριο χρόνο;

Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2018: Παρθένος 

Από την Λίλιαν Σίμου

Αποφασιστικές κινήσεις

Ενδιαφέρουσες και ευνοϊκές αλλαγές φέρνει σταδιακά η νέα σας γενεθλιακή χρονιά. Ήδη ως το τέλος του 2017 κλείνουν κύκλοι και ανοίγονται εκείνοι που θα προσφέρουν ευκαιρίες για αποφάσεις, δημιουργικά ταλέντα, αξιοποίηση ευκαιριών.

Ας εξετάσουμε τις λεπτομέρειες.

Τον Οκτώβριο του 2017, ο Δίας περνά στο ζώδιο του Σκορπιού, όπου το σκηνικό αλλάζει. Εκεί πλέον και ως τον Νοέμβριο του 2018, θα ευνοηθείτε σε συζητήσεις, συναλλαγές και συναναστροφές που θα έχουν δύο σκέλη: ένα πρακτικό κι ένα βαθύτερο, πνευματικό.

Σε ό,τι αφορά το πρακτικό πεδίο, θα χρειαστεί να αναλάβετε υποθέσεις με οικονομικές συμφωνίες, που σε μεγάλο βαθμό θα φέρουν αλλαγές στη ζωή σας. Χρειάζεται να επιστρατεύσετε την λογική και την αναλυτική σας ικανότητα και να προσπαθήσετε να τροποποιήσετε ό,τι είναι εφικτό να αλλάξει ευνοϊκά προς τα συμφέροντά σας.

Σε ό,τι αφορά το πνευματικό πεδίο, θα σας ενδιαφέρει η έρευνα, η μεταφυσική, θα επιδιώξετε να λύσετε δύσκολα προβλήματα της ζωής, να συζητήσετε με ανθρώπους με σοφία, νόημα και ουσία στα λόγια τους. Δεν αποκλείεται να γίνετε πολύ επιλεκτικοί ως προς τους ανθρώπους που συναντάτε ή συναναστρέφεστε, καθώς δεν θα σας αρέσει να χάνετε χρόνο σε άσκοπες συζητήσεις.

Για τον Δία στον Σκορπιό μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας.

Ο Κρόνος από τα τέλη του 2015 βρίσκεται οριστικά στον Τοξότη και από τότε περιόρισε αισθητά τις υπερβολές ή τις απαιτήσεις που δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Σταδιακά, γίνεστε περισσότερο επιλεκτικοί και αυστηροί προς εκείνους που είναι οικείοι, θέτοντας τα όριά σας ή τους όρους σας.

Όλα όμως γίνονται για να αποκρυσταλλώσετε και να θέσετε νέες βάσεις στη ζωή σας. Ήρθε η στιγμή να θεμελιώσετε εκ νέου το έργο σας! Η κατάσταση αυτή ολοκληρώνεται στα τέλη του 2017.

Από τα Χριστούγεννα του 2017 και για μία τριετία περίπου, ο Κρόνος περνά στο ζώδιο κυριαρχίας του, τον Αιγόκερω.

Για σας είναι μία ιδιαίτερη ευνοϊκή θέση!

Θα αισθάνεστε αυτοπεποίθηση, δύναμη, αντοχή και σθένος για κάθε σημαντικό έργο.

Οι προσωπικές σχέσεις γίνονται πιο αξιόλογες, σημαντικές, και θα δημιουργείτε μέσω της έμπνευσης, αυτό που μπορείτε να αναπτύξετε ως ταλέντο ή δεξιότητα.

Μπορεί να φανείτε περισσότερο σοβαροί, αλλά θα είστε «στο στοιχείο σας» και θα εξελιχθείτε. Θέτετε, δε, μακρόπνοα σχέδια.

Για τον Κρόνο στον Αιγόκερω, μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας.

Ο Ουρανός στον Κριό αγγίζει από το 2010 το ψυχολογικό σας πεδίο, κάποιες φορές αλλάζει την διάθεση ή προκαλεί αναστάτωση. Ως πρότινος, το τετράγωνο προς τον Πλούτωνα, δυσκόλευε αρκετά τη ζωή σας, καθώς κατά διαστήματα είχατε ανασφάλεια, φοβίες ή ανησυχίες.

Αυτή τη χρονιά όμως, η ενδυνάμωση του Κρόνου προς το ζώδιό σας, φέρνει ισορροπία, αντοχή, εκφράζει εμπειρία και η επιλογή της αντίδρασης θα είναι στα «μέτρα σας». Κατά συνέπεια, θα μπορέσετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, θεωρώντας τον εαυτό σας άξιο να κάνει ανατροπές με ρίσκο, αλλά βασισμένοι στην εμπειρία και τα μαθήματα ζωής του παρελθόντος.

Για τον Ουρανό στον Κριό μπορείτε να πληροφορηθείτε στο άρθρο μας.

Ο Ποσειδώνας βρίσκεται ακόμη απέναντι από το ζώδιό σας και οδηγεί στην αναζήτηση του ονείρου… Όνειρα κοινωνικής υφής, αφού θα επιθυμήσετε ένα ιδανικό ταίρι και δεν αποκλείεται να επενδύσετε προς αυτή την κατεύθυνση. Βέβαια, είναι ένας αργός πλανήτης και το όνειρο ή η ουτοπία έχει διάρκεια ετών.

Θα ήταν σημαντικό να γειώνετε και να υλοποιείτε τα όνειρά σας, αλλά και να μην χάνετε την προσγείωση, όταν σας παρασύρει ο ρομαντισμός.

Η παρουσία του Κρόνου σε θετική γωνία μετά τα τέλη του 2017, βοηθά στην εκτίμηση των οραματισμών σας και στην σωστή επιλογή υλοποίησης, την κατάλληλη χρονική στιγμή.

Στις συνεργασίες είναι καλό να αποφύγετε τις συναισθηματικές εξάρσεις και να παραμείνετε πρακτικοί και συγκεκριμένοι. Προσοχή στην επιλογή των συνεργατών.

Για τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας.

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, παρά τις δύσκολες όψεις των τελευταίων ετών, είναι θετικός προς το ζώδιό σας. Ενδυναμώνει την φυσική και πνευματική σας υγεία, προσδίδει θάρρος, πίστη, επιμονή, αλλά και ενθάρρυνση για να ανταποκριθείτε στα σημαντικά γεγονότα της εποχής.

Είστε συχνά παρορμητικοί και διεισδυτικοί, με μία στροφή προς την αυτάρκεια, τη δύναμη, την αυτοδυναμία, ή την μεταφυσική. Καθώς τα τετράγωνα ακριβείας προς τον Ουρανό πλέον δεν υφίστανται , μετά τον Οκτώβριο του 2017, θα ανακαλύψετε τα ταλέντα και τις δυνατότητες που αφυπνίστηκαν από τις τριβές των τελευταίων ετών. Εκμεταλλευτείτε τα θετικά της εμπειρίας, μην χάνετε χρόνο πολύτιμο, αγαπήστε και φροντίστε τον εαυτό σας και το έργο σας!

Για τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας.

Καρμικές αλλαγές για μία διετή πορεία εξελίξεων, αφού θα κληθείτε να αναγνωρίσετε προσωπικά βιώματα και θα αναλάβετε την υποχρέωση της προσωπικής έκφρασης και δημιουργίας, προς τον ίδιο σας τον εαυτό.

Οι εκλείψεις του έτους, αλλάζουν τις αξίες σας και προσδίδουν νέα λάμψη στη ζωή σας.  Επί τούτου θα αναφερθούμε την κατάλληλη εποχή.

Τέλη Ιανουαρίου και μέσα Φεβρουαρίου 2018, η ζωή σας φαίνεται πιο λαμπερή, καθώς ένα μυστικό φλογίζει την ψυχή και μπορεί να ανατρέψει την καθημερινότητά σας.

Το καλοκαίρι του 2018 θα έχει τρεις εκλείψεις, με επιπρόσθετη πληροφορία πως χρειάζεστε μία δραστική αλλαγή σε φιλίες, στόχους και σχέσεις με αγαπημένους. Ας είστε σε εγρήγορση, για να κάνετε άμεσα τις απαραίτητες επιλογές.

Προστατευτικός λίθος της Παρθένου: Λάριμαρ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1