Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2018: Καρκίνος
Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2018: Τι νέο φέρνει ο καινούριος χρόνος για τους Καρκίνους;

Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2018: Καρκίνος

Πάθος για έρωτα και δημιουργία

Από την Λίλιαν Σίμου

 

Είστε ευαίσθητοι αλλά και ανθεκτικοί συνάμα, κάτι που σας βοηθά σε δύσκολες συγκυρίες. Το 2018 όμως σας επιφυλάσσει δώρα που θα ήταν καλό να εκμεταλλευτείτε καταλλήλως.

Κι αυτό διότι ο Δίας, ο ευεργέτης του ζωδιακού, όπως συνηθίζεται να αποκαλείται, είναι με το «μέρος σας»!

Καθώς κινείται πλέον στο ζώδιο του Σκορπιού, υποστηρίζει τις ευαισθησίες σας, τις συγκινήσεις και την δημιουργική σας έφεση.

Διοχετεύετε το συναίσθημά σας προς ενδιαφέρουσες ασχολίες, δίνοντας περισσότερη προσοχή στο έργο σας, σε ένα ταλέντο, σε μία ψυχαγωγική απασχόληση.

Θα αναζητήσετε λύσεις σε θέματα αισθηματικά, ισορροπώντας την ζωή σας. Το ενδιαφέρον για κάθε αγαπημένο σας πρόσωπο, φέρνει γαλήνη και χαρά. Μπορεί να ασχοληθείτε με πείσμα και επιμονή, με ένα δημιουργικό χόμπι, που θα αναδείξει τη γνώση σας, αλλά και μία δεξιοτεχνία.

Κάποιοι από εσάς, θα επιθυμήσετε να αποκτήσετε παιδάκι ή αν είστε ήδη γονείς, θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο παιδί σας.

Μην ρισκάρετε σε τυχερά παιχνίδια, γιατί μπορεί να αποκτήσετε εμμονή και πάθος…κάτι που δεν θα είναι για πάντα σε εύνοια της τύχης!

Από τον Νοέμβριο και μετά, ο Δίας περνά στον Τοξότη, και θα αναλάβετε αρκετές υποχρεώσεις.

Για τον Δία στον Σκορπιό, μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μας: «Δίας στον Σκορπιό – στα βάθη της ψυχής»

Για τον Δία στον Τοξότη, θα έχουμε ειδικό αφιέρωμα.

Ο Κρόνος πλέον πέρασε από τα Χριστούγεννα του 2017, απέναντι από το ζώδιό σας. Φέρνει δώρα για σας, αλλά προτάσσει την ανάγκη για ξεκάθαρες λύσεις και προδιαγραφές, με τις συνεργασίες και τις σχέσεις σας.

Ο χρόνος θα είναι χρήμα για σας, γι αυτό μη χάνετε την ώρα σας με ασχολίες δίχως χρησιμότητα ή προοπτική.

Ο κόπος είναι μεγαλύτερος ίσως, αλλά είναι ένας κόπος που θα αμειφθεί αργότερα, γι’ αυτό, είτε θα πρέπει  να φανείτε αξιόπιστοι στον τομέα σας, προκειμένου να εκτιμηθεί η προσφορά σας και ο μόχθος σας. Επίσης οι σημαντικές σχέσεις ζωής, θα είναι μία υποχρέωση που πρέπει να βασίζεται στο ήθος και την ισότητα.

Στην υγεία θα πρέπει να είστε όμως προσεκτικοί, ακολουθώντας ένα ρυθμισμένο πρόγραμμα ορίων και ανάπαυσης.

Για τον Κρόνο στον Αιγόκερω, μπορείτε να πληροφορηθείτε στο ειδικό άρθρο μας.

Ο Ουρανός, ο εκκεντρικός επαναστάτης, ένας πλανήτης ανατροπών, βρίσκεται στον Κριό από το 2010, φέρνει διακυμάνσεις στα ζητήματα της προσωπικής σας ζωής.

Κατάλληλη περίοδος για αλλαγές στον τόπο διαμονής, τα οικογενειακά ζητήματα, ενώ δεν δέχεται τις δύσκολες όψεις του παρελθόντος. Ωστόσο δονεί τον ψυχισμό σας  λιγότερο έντονα, αισθητά ακόμη… Θα αναζητάτε ανατροπές σε ό,τι ήταν δεδομένο ως πρότινος και για τις προσωπικές σχέσεις, που ίσως δεν πληρούν τις προϋποθέσεις στην οικογενειακή σας ζωή.

Ο Ουρανός όμως θα περάσει από τον Μάιο ως τον Νοέμβριο στις αρχές του ζωδίου του Ταύρου. Η περίοδος αυτή μοιάζει σαν μία δοκιμασία για να βρείτε νέους ορίζοντες, που ωστόσο δεν έχετε ακόμη αποφασίσει να κατακτήσετε! Οριστικά θα βρεθεί στο ζώδιο αυτό και θα διαμορφώσετε νέες προοπτικές, από την Άνοιξη του 2019 και για τα επόμενα χρόνια.

Για τον Ουρανό στον Κριό, περισσότερες πληροφορίες στο άρθρο μας «Ουρανός στον Κριό»

Για τον Ουρανό στον Ταύρο, θα έχουμε ειδικό αφιέρωμα.

Το 2012, ο Ποσειδώνας – πλανήτης της ουτοπίας και της έμπνευσης,  έκανε μία σημαντική κίνηση στον τομέα της φιλοσοφίας, της πνευματικής ανάτασης, των ιδεών και της ανώτερης γνώσης. (και θα παραμείνει εκεί 14 χρόνια). Κατάλληλη περίοδος για πολλούς από εσάς να οραματιστείτε και να έχετε όμορφες εμπνεύσεις, ιδέες και ιδανικά.

Σε ένα πρακτικό επίπεδο, ίσως όμως υπάρχουν περίοδοι απογοήτευσης και απομυθοποίησης μετά από σειρά λαθών. Προσπαθήστε να κατανοήσετε την ουσία της φιλοσοφίας για τη ζωή. Μην παρασύρεστε από όμορφα λόγια ή ανθρώπους που προβάλουν μία εξιδανικευμένη εικόνα. Θα βρίσκετε γαλήνη και χαρά μέσω της τέχνης.

Μεγάλη βοήθεια φέτος θα είναι η ευνοϊκή θέση του Δία προς τον Ποσειδώνα, όπως και προς το ζώδιό σας. Η τάση για συναισθηματική αρμονία και έμπνευση, είναι εμφανής.

Ο Χείρωνας που συμβαδίζει στο ίδιο ζώδιο τα τελευταία χρόνια, βοηθά και διδάσκει μέσω της Τέχνης, της σοφίας, σαν ένα θεραπευτικό κλειδί.

Για τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα επίσης στο άρθρο μας «Ποσειδώνας στου Ιχθείς».

Ο Πλούτωνας, αλλάζει τις αξίες σας και σας οδηγεί σε διαφορετικές διαδρομές και ανακαλύπτετε για αρκετά χρόνια ακόμη, που είναι για αρκετά χρόνια σε μία διαρκή αλλαγή.  Μην στέκεστε ανενεργοί μπροστά στην ανατροπή, αφού νέες ευκαιρίες θα υπάρξουν, μόλις φύγει ό,τι είναι σαθρό και ανούσιο πια για σας.

Η πορεία αυτή είναι αργή, με τις ανατροπές ήσασταν ως και το 2015 σε μία αναστάτωση, αλλά θα ωφεληθείτε στο εξής, πρώτον γιατί οι δύσκολες όψεις έχουν παρέλθει αλλά και γιατί θα αποδεσμευτείτε από αρνητικές καταστάσεις, αρνητικούς ανθρώπους και δυσάρεστες επιρροές. Ο Δίας που έρχεται σε ευνοϊκή όψη με τον Πλούτωνα φέτος, απαιτεί και διευκολύνει για σωστές και άμεσες λύσεις.

Σημαντικές γνωριμίες σας περιμένουν, αλλά και απομάκρυνση από τις ήδη υπάρχουσες, ας μην σας ταράζει. Αντίθετα, δεν θα υπάρχει περιθώριο αδύναμων σχέσεων ή ανούσιων πλέον στη ζωή σας.

Για τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερο στο άρθρο μας  «Παγκόσμιες πολιτικές αλλαγές: με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω»

Η καρμική σας διαδρομή με βάση τους Δεσμούς της Σελήνης, έφερε σημαντική στροφή συνειδητοποίησης αξιών, και προτεραιοτήτων σε θέματα της ασφάλειας. Θα πρέπει να επαναξιολογήσετε τη ζωή. Απελευθερωθείτε από τα ομιχλώδη τοπία για να την χαρείτε!

Οι εκλείψεις του έτους, στις οποίες θα αναφερθούμε διεξοδικά τις κατάλληλες ημερομηνίες, έχουν τα εξής σημαντικά για σας:

Στα τέλη Ιανουαρίου και τον  Φεβρουάριο, θα σας προσφερθεί το έδαφος να ανακτήσετε τον χαμένο σας οραματισμό με μία νέα αρχή, ακόμη κι αν πρέπει να είστε καλά γειωμένοι. Κάποια γεγονότα που εκπλήσσουν, θα επηρεάσουν ουσιαστικά τη ζωή σας αλλάζοντας την ίδια σας την ψυχολογία.

Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, ας προσέχετε μία ευαισθησία στην υγεία που μπορεί να σας απασχολήσει απρόοπτα. Ίσως γίνει αιτία να αλλάξετε τρόπο σκέψης και ψυχολογική διάθεση, και να αξιολογήσετε διαφορετικά ανθρώπους, συναισθήματα, υλικά αγαθά. Μία σημαντική όμως αλλαγή προβλέπεται τον Ιούλιο για σας, για τον λόγο αυτό, καλείστε να αναλάβετε τις ευθύνες σας,

Ο προστατευτικός λίθος του Καρκίνου, είναι ο Λαρβικίτης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;