4 μίνι ξένες σειρές για να περάσει γρήγορα & ευχάριστα η ώρα σου!
Είναι σίγουρο ότι θα λατρέψεις αυτές τις μίνι σειρές!

Από το Netflix μέχρι το BBC One υπάρχουν πολλές μίνι ξένες σειρές που μπορείς να δεις και να λατρέψεις. Εάν λοιπόν δεν θέλεις να δεσμευτείς με μια ξένη σειρά περιμέντοντας τους επόμενους κύκλους και θέλεις να δεις κάτι γρήγορα σαν ταινία, τότε θα λατρέψεις αυτές τις επιλογές!

Alias Grace

Το 1843 η Ιρλανδο-Καναδή υπηρέτρια Grace Marks καταδικάστηκε σε θάνατο για τη δολοφονία του εργοδότη της Thomas Kinnear. Η καταδίκη της ήταν ιδιαιτέρως αμφιλεγόμενη, με τις φήμες να οργιάζουν για το αν ήταν η δολοφόνος, το μέσο της δολοφονίας ή μια άθελη συνεργός. Ο συγκατηγορούμενός της και σταβλίτης του σπιτιού, James McDermott είχε την ίδια τύχη και η ποινή του εκτελέστηκε άμεσα, ενώ η Grace οδηγήθηκε σε άσυλο και κατόπιν σε φυλακή όπου παρέμεινε για 30 ολόκληρα χρόνια, πριν πάρει χάρη και απελευθερωθεί.

War and Peace

Η ιστορία εξελίσσεται γύρω από 5 οικογένειες αριστοκρατών την περίοδο βασιλείας του τσάρου Αλεξάνδρου Α’ και εστιάζει στο ερωτικό τρίγωνο ανάμεσα στην Νατάσα Ρόστοβα (Λίλυ Τζέιμς), τον Πιέρ Μπεζούχωφ (Πολ Ντάνο) και τον πρίγκιπα Αντρέϊ Μπολόνσκι (Τζέιμς Νόρτον). Πρωταγωνιστούν: Πολ Ντάνο (Youth, Little Miss Sunshine, Prisoners), Λίλυ Τζέιμς (Downton Abbey, Burnt, Cinderella), Τζέιμς Νόρτον (Rush, Belle, An Education), Γκίλιαν Άντερσον (The X Files, The Fall), Στίβεν Ρία (The Crying Game, The Honorable Woman).

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;