7ταινίες για μικρούς και μεγάλους που πρέπει σίγουρα να ΔΕΙΤΕ!
7 ταινίες που σίγουρα θα τις αγαπήσουν λίγο παραπάνω οι μεγάλοι!

4. Nemo 

Κάθε γονιός θα συνδεθεί απόλυτα με αυτήν την ταινία. Η ιστορία ενός υπερπροστατευτικού  πατέρα στα βάθυ του ωκεανού που  προσπαθεί με κάθε τρόπο να βοηθήσει τον γιό του, ο οποίος γεννήθηκε με το ένα του πτερύγιο μικρότερο από το άλλο λόγω ενός ατυχήματος που είχε όταν ήταν αυγό. Ο Nemo όμως ψαρεύεται όταν απομακρύνετε σε μια σχολική εκδρομή και τότε ξεκινάει η μεγάλη αναζήτηση του πατέρα του για να τον ξαναβρεί. Απίστευτη ταινία. Την παράσταση θα κλέψει ένα ψάρι με τ’ όνομα Dory.

5. Toy Story

Χαρακτηριστική ταινία, των 90’s ποτυ δείχνει στα παιδιά πως όταν κοιμούνται τα παιχνίδια ζωντανεύουν! Μια ταινία με πρωταγωνιστή τον Woody τον γνωστό cowboy και τον Buzz Lightyear τον νέο του κολλητό και συνεργό στο έγκλημα. Τα παιχνίδια μπαίνουν σε καθημερινές περιπέτειες, ενώ όλα νοιάζονται πάνω από όλα για το καλό του Andy του ιδιοκτήτη τους. Μια ταινία που για κάποιον μαγικό τρόπο σου αφήνει περίερφο αίσθημα.

6. Wall- e

Το 2805 η γη έχει εγκαταλειφτεί από τους ανθρώπους, ενώ σε αυτήν υπάρχουν πλέον μόνο ρομπότ τα οποία έχουν ως στόχο να την καθαρίσουν. Το σχέδιο όμως δεν πάει καλά, όλα τα ρομπότ καταστρέφονται εκτός από ένα, τον WALL-E, ο οποίος καταφέρνει να επισκευάσει τον εαυτό του και έχει αναπτύξει πολλά συναισθήματα μέσα στα χρόνια. Το πιο γλυκό ρομπότ στην ιστορία του σινεμά. Και μια προωπική αδυναμία στην ταινία, καθώς βλέποντας την έχεις την ανάγκη να γίνεις ένας wall-e για κάθε eve εκεί έξω. Και πιστέψτε με, αξίζει να το καταφέρεις!

 

7. Inside Out

Η ταινία των συναισθημάτων. Προσωπικά η ταίνια της κυκλοθυμικής μας φύσης.Πρόκειται για την ιστορία ενός νεαρού κοριτσιού που  μετακομίζει με την οικογένειά της κι ενώ στην αρχή φαίνεται ενθουσιασμένη, σύντομα η στεναχώρια την καταβάλει. Η ταινία περιστρέφεται κυρίως στο τι συμβαίνει μέσα στο μυαλό της, τα συναισθήματα που επικρατούν και το πόσο τελικά επηρεάζετε η καθημερινότητα της από τις αναμνήσεις και  καθημερινά γεγονότα. Μια αλληλουχία συναισθημάτων και μια ταινία που μας δείχνει πως αλληλεπιδρούν όλα μέσα μας.Κυκλοθυμία σου λέω παιδί μου.

 

Αχ, τα παιδικά μου χρόνια μου χτύπησαν την πόρτα!

Δείτε ακόμη: Ατάκες της Disney που σίγουρα δεν πρόσεξες ως παιδί (video)

 

Προηγούμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;