Μόρισεϊ: Απογοητεύει τους φανς του με τη δήλωση «Τα ‘θελαν και τα ‘παθαν» τα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης

Από Αναστασία Χρονοπούλου 25 Νοεμβρίου 2017

Ακραίες δηλώσεις απο τον Μόρισεϊ που δεν μας αρέσουν καθόλου...

Ο Βρετανός τραγουδιστής, πρώην αρχηγός του πασίγνωστου συγκροτήματος  «The Smiths», Μόρισεϊ, υπερασπίστηκε με δηλώσεις του τόσο τον Κέβιν Σπέισι όσο και τον Χάρβεϊ Γουάινστιν, οι οποίοι είναι αντιμέτωποι με πολλαπλές καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις.

Ο Μόρισεϊ υποστήριξε ότι τα θύματα της παρενόχλησης τα οποία έχουν προβεί σε καταγγελίες λίγο-πολύ «ήξεραν πολύ καλά τι συνέβαινε και επέλεξαν να παίξουν το παιχνίδι».

Σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα «Der Spiegel» αποσπάσματα της οποίας αναδημοσιεύει ο διεθνής Τύπος ο τραγουδιστής-τραγουδοποιός ρωτήθηκε για τα σκάνδαλα στο Χόλιγουντ και για τις ηθοποιούς που πήγαν στα δωμάτια ξενοδοχείων με τον Χάρβεϊ Γουάνστιν.

«Οι άνθρωποι γνωρίζουν ακριβώς τι συμβαίνει και απλά παίζουν το παιχνίδι. Μετά αισθάνονται ντροπή ή δεν τους αρέσει και δηλώνουν δέχθηκα επίθεση, έμεινα έκπληκτη, σύρθηκα στο δωμάτιο», πρόσθεσε επισημαίνοντας ότι «αν όλα είχαν πάει καλά και αυτή η συνάντηση τους έδινε μία σπουδαία καριέρα, δεν θα αναφέρονταν ποτέ σε αυτό».

«Μισώ τον βιασμό. Μισώ τη σεξουαλική επίθεση. Μισώ σεξουαλικές καταστάσεις, στις οποίες εξαναγκάζεται κάποιος. Αλλά σε πολλές από αυτές τις περιπτώσεις, εξετάζεις τις περιστάσεις και νομίζεις ότι ο άνθρωπος, που αποκαλείται θύμα, είναι απλά απογοητευμένος», υπογράμμισε ο Βρετανός τραγουδιστής.

Οι δηλώσεις του Μόρισεϊ, ο οποίος είναι γνωστός για τις προκλητικές του θέσεις προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια, συναδέλφων του καλλιτεχνών, αλλά και θαυμαστών και στο Twitter.

 

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486