Φοιτητικό Σπίτι Uncovered
Μπορεί να μη σε «βλέπει» το σπίτι σου πολύ, αλλά όταν μένεις μέσα, έχεις σίγουρα ένα αγαπημένο σημείο που «αράζεις»! Εσύ διαλέγεις τον χώρο και τα Praktiker σου προσφέρουν Δωροεπιταγές αξίας 100€ για να τον εξοπλίσεις όπως ακριβώς τον ονειρεύεσαι!

Φοιτητικό σπίτι σημαίνει ζεστασιά, άραγμα με τους φίλους, ατελείωτες ώρες γέλιου αλλά και διαβάσματος.

Είναι το μέρος που θα περάσεις τα ξέγνοιαστα φοιτητικά χρόνια σου και είναι σημαντικό να το φτιάξεις όπως το ονειρεύεσαι. 

Είναι σίγουρο ότι έχεις έναν χώρο στο σπίτι σου που για κάποιο λόγο ξεχωρίζεις και περνάς τoν περισσότερο χρόνο εκεί, όπως για παράδειγμα την κουζίνα σου, το καθιστικό όπου αράζεις με τους φίλους σου ή το υπνοδωμάτιο όπου κάνεις τους καλύτερους ύπνους!

Για κάθε ξεχωριστό για σένα χώρο μπορείς να δημιουργήσεις την πιο εμπνευσμένη διακόσμηση με χαμηλό budget, φτιάχνοντας την ιδανική ατμόσφαιρα και θα δεις ακριβώς πώς.

Σκεφτήκαμε λοιπόν κάποιες ιδέες που θα σε βοηθήσουν να συνθέσεις αυτό που σημαίνει για σένα τέλειο σπίτι. Πάμε να δούμε πώς θα καταφέρεις ν’ απογειώσεις τον αγαπημένο χώρο σου με προϊόντα που είναι ιδανικά για το φοιτητικό budget!

Μη ξεχάσεις στο τέλος του άρθρου να πάρεις μέρος στον  διαγωνισμό για να μπεις στην κλήρωση και να κερδίσεις δωροεπιταγές από τα Praktiker

1. Εάν ο αγαπημένος σου χώρος είναι το υπνοδωμάτιο, έτσι θα το κάνεις πιο πρακτικό! 

Εάν είσαι ο τύπος που περνάει ώρες στο υπνοδωμάτιο, τότε είναι πολύ πιθανό εκτός από το να κοιμάσαι, να αράζεις εκεί για να πιεις τον καφέ σου ή για να διαβάζεις. Γι’ αυτό είναι σίγουρο ότι επικρατεί ένα….χάος. Σε καταλάβαμε ε;

Αυτό που χρειάζεσαι για να τακτοποιείς τα ρούχα σου και να μην τα ανακατεύεις συνεχώς είναι ο ιδανικός αποθηκευτικός χώρος. Γι’ αυτό το λόγο, το ENJOY SONOMA, έπιπλο γενικής χρήσης που περιλαμβάνει δύο ντουλάπια με μεγάλο αποθηκευτικό χώρο, ώστε να βάλεις πράγματα που θα αποδεσμεύσουν το χώρο από το χάος, αλλά και δύο συρτάρια που πολύ εύκολα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις σαν κομοδίνα δίπλα από το κρεβάτι σου.

Η επιλογή για το πώς θα τα αξιοποιήσεις είναι δική σου, αλλά σίγουρα θα σου λύσει τα χέρια ιδιαίτερα αν έχεις μικρό υπνοδωμάτιο και πολλά πράγματα μέσα σ’ αυτό.

2. Εάν ο αγαπημένος σου χώρος είναι το καθιστικό, έτσι θα το κάνεις πιο βολικό! 

Το σαλόνι είναι για πολλούς ο αγαπημένος χώρος. Εκεί όμως η όλη μαγεία είναι στον καναπέ. Aράζεις με τους φίλους σου, κοιμάσαι ή διαβάζεις.  Το θέμα είναι να βρεις αυτόν τον καναπέ που μπορεί να συνδυάσει όλα τα παραπάνω.

Ο καναπές-κρεβάτι LANGLEY είναι διαθέσιμος σε τρία χρώματα: κόκκινο, γκρι σκούρο και καφέ σκούρο. Είναι άνετος και μπορεί να φιλοξενήσει δύο άτομα. Είναι η ιδανική επιλογή για άραγμα, ταινία και ύπνο, ενώ το μοναδικό του design σου επιτρέπει να τον τοποθετήσεις στο σαλόνι σου ανεξάρτητα το μέγεθός του.

3. Εάν λατρεύεις την κουζίνα σου, θα χρειαστείς αυτά τα “πολυεργαλεία” 

Εάν ο αγαπημένος χώρος σου είναι η κουζίνα, τότε ξέρεις τη σημασία του φούρνου μικροκυμάτων και της καφετιέρας! Τα ΑΠΟΛΥΤΑ εργαλεία για ένα φοιτητικό σπίτι.

Για να μη κουράζεσαι λοιπόν καθόλου με το φαγητό και τη μαγειρική, o φούρνος μικροκυμάτων SINGER , που είναι εύχρηστος, βολικός και με μοντέρνο design. Έτσι θα μπορείς να ζεστάνεις το φαγητό σου, αλλά και άλλες τροφές όπως ποπ κορν. Το ξαναζεσταμένο φαγητό τρώγεται; Φ-Υ-Σ-Ι-Κ-Α.

Το φαγητό δεν πάει ποτέ μόνο του. Mετά ακολουθεί και ένας καφές για να ξυπνήσεις και να συνεχίσεις διάβασμα (λέμε τώρα). Η καφετιέρα Rohnson  θα σου λύσει πραγματικά τα χέρια και θα σε βοηθήσει να εξοικονομήσεις χώρο.

Τι; Ακόμη το σκέφτεσαι;

Έμπειρη Συμβουλή 1: Εάν το φοιτητικό σπίτι είναι καθαρό, η διάθεση ανεβαίνει! 

Για να αισθάνεσαι την απόλυτη ηρεμία στο σπίτι σου θα πρέπει να είναι και καθαρό. Επειδή όμως είναι λογικό να μην ασχολείσαι και ιδιαίτερα με αυτό το κομμάτι χρειάζεσαι κάτι πολύ πρακτικό που να “κάνει τη δουλειά του”.

Το ηλεκτρικό σκουπάκι BOSCH είναι η λύση στα προβλήματα σου και με τη βοήθεια του όλο το σπίτι θα γίνει ο αγαπημένος αλλά καθαρός χώρος σου!

Έμπειρη Συμβουλή 2: Do it yourself! 

Θα αισθανθείς το σπίτι σου ακόμη πιο δικό σου όταν θα χρειαστεί να αρχίσεις να φτιάχνεις όλα αυτά που όπως είναι φυσιολογικό χαλάνε μονίμως. Για να το κάνεις όμως αυτό μόνος σου και να είσαι περήφανος  χρειάζεσαι τα κατάλληλα εργαλεία.

Το σακίδιο εργαλείων STANLEY FATMAX είναι κάτι που δεν πρέπει να λείπει από το σπίτι σου, καθώς πρόκειται για ένα σακίδιο με ανθεκτικό ύφασμα και πολλές τσέπες για να χωράνε όλα τα εργαλεία που χρησιμοποιείς.

Tώρα λοιπόν που είδες πώς να δημιουργήσεις την ιδανική ατμόσφαιρα για να είναι ο αγαπημένος χώρος σου όπως τον ονειρεύεσαι, συμπλήρωσε τη φόρμα, πες μας ποιος είναι ο αγαπημένος σου χώρος στο σπίτι και διεκδίκησε δωροεπιταγές από τα Praktiker για να το κάνεις πραγματικότητα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;