4 μαγαζιά στην Αθήνα, ιδανικά για Τετάρτη βράδυ
Τσέκαρε μικρά μαγαζάκια στην Αθήνα, που θα περάσεις ωραία με την παρέα σου ή γιατί όχι και μόνος, μια κρύα Τετάρτη του Νοέμβρη.

Είναι Τετάρτη, είμαστε στα μισά της εβδομάδας και εσύ έχεις πήξει με υποχρεώσεις,εργασίες ή δουλειά.

Σκέφτεσαι πως έχεις ακόμα τρεις μέρες, μέχρι το ΣαββατοΚύριακο και τα βάφεις μαύρα. Και εκεί που είσαι έτοιμος ν’ αράξεις μέσα στο σπίτι με σειρά και πάπλωμα, έρχομαι να σου προτείνω 4 μέρη στην μαγική γειτονιά του Ψυρρή, που είμαι σίγουρη πως δεν θα σε απογοητεύσουν.

Θέλεις οι διαφορετικοί άνθρωποι που θα δεις εκεί, θέλεις τα χρώματα και η αισθητική της Αθήνας που σε προκαλούν να την περπατήσεις και να την ανακαλύψεις αυτά τα μαγαζιά θα σε κάνουν σίγουρα θαμώνα τους.

1 Barrett

Safe επιλογή για να πιεις το ποτό σου, με γευστικά κοκτέιλ και πολύ καλή μουσική. Σχεδόν όλες τις μέρες τις εβδομάδας, διαφορετικοί και όχι αδιάφοροι djs βάζουν στα decks τους, μουσικές για κάθε γούστο.

Χαρακτηριστικό του γνώρισμα η φωτεινή επιγραφή we are the fishes , που σε προκαλεί να την κοιτάζεις με το έντονο κόκκινο χρώμα της. καθώς και οι super τιμές που κάνει κάποιες μέρες στα ποτά του. (5 ευρώ τα κοκτέιλ Δευτέρα- Τρίτη).

Το μπαρ αυτό έχει προσωπικότητα, μυρίζει urbanila και θα είμαι σίγουρη πως θα το αγαπήσεις, όπως και εγώ.

Πρωτογένους 11, τηλ.: 210 3218373

2 Τρανζίστορ Café Bistrotheque

Ένα ακόμα μαγαζί με προσωπικότητα, στην γειτονιά του Ψυρρή.

Μικρό, όμορφο και πάντα γεμάτο. Κυρίως Παρασκευές και Σάββατα, που παίζουν πάντα ντιτζέι και ξεσηκώνουν κόσμο. Στο Τρανζίστορ θα δεις ωραίες μούρες, θα νιώσεις τον ρυθμό της πόλης, θα έχεις το feeling ότι είσαι σε ένα μπαρ που ξέρει να σε διασκεδάζει.

Αν βρεις θέση στον βουλιαχτό καναπέ, πίσω πίσω θα νιώσεις σαν στο σπίτι σου και θα χαλαρώσεις άπειρα, πίνοντας το πότο σου.

Πρόσεχε μόνο μην σε πάρει ο ύπνος.

Πρωτογένους 10

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
  
 0 
 0 
 0