Μία επίσκεψη στην privé λέσχη της Chanel και τα 'δες όλα! (photos)
Ο οίκος Chanel μοιράζει ρέστα για άλλη μια φορά!

Να τονίσουμε οτι η λέσχη της Chanel είναι “girls club” και αποκλειστικά για γυναίκες!

Ποια γυναίκα δεν έχει ονειρευτεί στη ζωή της να κρατήσει μία από τις iconic τσάντες του Οίκου Chanel; Όλες μας φυσικά! Εκείνο όμως που δεν φανταζόμασταν ποτέ είναι ότι θα υπήρχε μία αντίστοιχη λέσχη και μάλιστα με την υπογραφή της αξεπέραστης Coco Chanel.

Σε συνεργασία με το “The Wing” -ένα νέο cool χώρο στο Σόχο της Νέας Υόρκης- ο οίκος Chanel δημιούργησε για μία και μόνο εβδομάδα την απόλυτη γυναικεία λέσχη όπου κυριάρχησαν η μόδα και ο φεμινισμός. Το concept βασίστηκε στην παραδοσιακή ανδρική λέσχη και είχε ως σκοπό τη δημιουργία μίας κοινότητας όπου οι γυναίκες θα χαλαρώνουν και θα αξιοποιούν το χρόνο τους όπως εκείνες θέλουν χωρίς… αρσενικές παρουσίες!

Τα εκλεκτά μέλη της λέσχης απόλαυσαν τον καφέ τους στο Coco café, έβγαλαν φωτογραφίες στον υπέροχα διαμορφωμένο χώρο, δοκίμασαν beauty looks από τους πιο έμπειρους make up artists του Οίκου ενώ έπαιξαν μπιλιάρδο όπως ακριβώς παίζουν τα αγόρια.

Η ιδέα πίσω από το άνοιγμα της λέσχης προήλθε από το iconic boy-friend ρολόι του γαλλικού οίκου και συγκεκριμένα από την άποψη της Coco Chanel ότι ο χρόνος είναι από τα πιο πολύτιμα πράγματα στον κόσμο.

Δες τις photos!

The Coco Club

The Coco Club

The Coco Club

 

Δες επισης! H Keira Knightley πιάνει το μικρόφωνο για τη νέα καμπάνια της Chanel! (video)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;