Πέθανε ο γνωστός cult leader Τσάρλς Μάνσον σε ηλικία 83 ετών
Την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο της Bakerfield, άφησε ο κατά συρροή δολοφόνος Τσάρλς Μάνσον έπειτα από 40 χρόνια φυλάκισης

Ο Τσάρλς Μάνσον, ο άντρας που ενορχήστρωσε την δολοφονία της διάσημης ηθοποιού, Sharon Tate, του άντρα της Roman Polanski, έφυγε απο τη ζωή την Κυριακή 19/11 στις 8 το πρωί, όπως επιβεβαιώνει η αδερφή της Sharon, Debra Tate.

Η εν λόγω, ανέφερε στο tmz οτι δέχτηκε τηλεφώνημα απο τις φυλακές της Καλιφόρνια για τον θάνατο του Τσάρλς Μάνσον που έλαβε χώρα στις 8:13 την Κυριακή το πρωί.

Επιπλέον, αναφέρει πως οι φυλακες της Καλιφόρνια ενημερώνουν τις οικογένειες όλων των θυμάτων που έχασαν τις ζωές τους από τα χέρια της Manson Family.

O Τσάρλς Μάνσον πρόσφατα εισήχθη στο νοσοκομείο της Bakersfield υπό την συνοδεία 5 αστυφυλάκων, και όπως ανέφεραν τότε χαρακτηριστικά “ήταν θέμα χρόνου” ο επερχόμενος θάνατός του.

 

Ο Τσάρλς Μάνσον βρισκόταν στην φυλακή απο την σύλληψή του τον Δεκέμβρη του 1969 για τους φόνους Tate- LaBianca. Καταδικάστηκε για την ενορχήστρωση των φόνων που διέπραξε η “οικογένεια του τρόμου” Manson family, καθώς ο ίδιος δεν συμμετείχε ποτέ σε κάποια αντίστοιχη ενέργεια. Ουσιαστικά ο σκοπός του ήταν να πλάσει έναν φυλετικό πόλεμο ονόματι helter skelter, εμπνευσμένο απο αντίστοιχο τραγούδι της αγαπημένης του μπάντας, the Beatles.

Την νύχτα εκείνη που έλαβαν χώρα οι φόνοι των Tate, τα μέλη της “οικογένειας”, συνέχισαν το killing spree, επισκεπτόμενοι τους Leno και Rosemary LaBianca, αφαιρώντας τους τη ζωή με 169 μαχαιριές και 7 πυροβολισμούς συνολικά…

Ο Τσάρλς Μάνσον είχε καταδικαστεί σε θανατική ποινή, αλλά λόγω αλλαγής της νομοθεσίες, καταδικάστηκε αντί αυτού σε 9 ισόβιες καθείρξεις.

 

Δες επίσης! Charles Manson: Δες πώς είναι σήμερα και τι κάνει μέσα στην φυλακή!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;