Τουρίστες κυκλοφόρησαν στο Καζακστάν με το mankini του Μπόρατ και συνελήφθησαν!
Τουρίστες ντυμένοι Borat προκαλούν σάλος στο Καζακστάν με τα mankini's τους! Θεούληδες!

Έξι Τσέχοι τουρίστες συνελήφθησαν στο Καζακστάν επειδή ντύθηκαν σαν τον Μπόρατ, φορώντας το χαρακτηριστικό και ανυπερέβλητο mankini.

Παρά το γεγονός ότι στην πρωτεύουσα του Καζακστάν, Αστάνα, επικρατούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, οι τουρίστες πόζαραν για φωτογραφία σε δημόσιο χώρο, φορώντας μόνο το περιβόητο mankini μην αφήνοντας… τίποτα για την φαντασία μας!

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, οι Τσέχοι συνελήφθησαν την Τρίτη και επιβλήθηκε πρόστιμο 22.500 τένγκε στον καθένα, που αντιστοιχεί σε περίπου 67 δολάρια, για την “απρεπή” εμφάνισή τους.

Τον Μπόρατ, παρουσιαστή σε τηλεοπτικό κανάλι του Καζακστάν, είχε υποδυθεί ο Βρετανός κωμικός Σάσα Μπάρον Κοέν, ο οποίος είχε γράψει και κάνει την παραγωγή της ταινίας του 2006.

Ο χαρακτήρας του Μπόρατ παραμένει μια άκρως αμφιλεγόμενη φιγούρα στο κράτος αυτό της Κεντρικής Ασίας καθώς είχε απαγορεύσει την προβολή της ταινίας και την πώληση DVD, ενώ η κυβέρνηση είχε απειλήσει με μήνυση τον Μπάρον Κοέν.

Αν και μέρος της ταινίας που εξελίσσεται στο Καζακστάν είχε γυριστεί κυρίως στη Ρουμανία, Καζάκοι αξιωματούχοι θεώρησαν ότι η ταινία παρουσίαζε τη χώρα ως ρατσιστική, σεξιστική και «πρωτόγονη». Ωστόσο, το 2012, ο υπουργός Εξωτερικών του Καζακστάν ευχαρίστησε δημοσίως τον Μπάρον Κοέν επειδή τόνωσε με μεγάλη διαφορά τον τουρισμό στη χώρα!

Η είδηση της σύλληψης των τουριστών προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η δημοσιογράφος στο Καζακστάν Assem Mirjekeeva έγραψε στο Facebook: «αναρωτιέμαι πώς θα αντιδρούσαν οι τσεχικές αρχές εάν οι πολίτες μας έκαναν το ίδιο στη χώρα τους».

Τουρίστες Μπόρατ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;