Ποια είναι τα 10 γυναικεία χαρακτηριστικά που οι άντρες λατρεύουν;
Τα χαρακτηριστικά αυτά μπορούν να κάνουν οποιονδήποτε άντρα να χάσει τα λογικά του για σένα, και δικαίως!

Πέραν της εξωτερικής εμφάνισης, που οκ, παίζει τον ρόλο της αλλά ίσως και να είναι ολίγον υπερτιμημένη, υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά που άν τα κατέχεις η αν τα αποκτήσεις, μπορούν να κάνουν έναν άντρα να τρελαθεί μαζί σου, και τώρα που τα λέμε, δικαίως! Δες ποια είναι αυτά!

1. Να είσαι ήρεμη και χαλαρή.

Ο άντρας φαίνεται πως θέλει στο πλάι του μια γυναίκα που θα τον ηρεμεί και θα τον κάνει να νιώθει ασφάλεια και σιγουριά. Οι εντάσεις και η δραματική ανταπόκριση στις καταστάσεις της καθημερινότητας τον αναστατώνουν και τον κουράζουν.

2. Να έχεις άποψη.

Στο τέλος της μέρας αυτό που μένει δεν είναι το τι φοράς ή το πόσο ωραία εξωτερικά χαρακτηριστικά έχεις, αλλά το τι έχεις να πεις, πόσο ενδιαφέρουσα είσαι ως προσωπικότητα, αλλά και κατά πόσο μπορείς να συμμετέχεις σε δραστηριότητες που του εξάπτουν τον ενδιαφέρον.

3. Να χαμογελάς, να είσαι γλυκιά και αισιόδοξη.

Θα ήθελες να έχεις δίπλα σου έναν άντρα που μεμψιμοιρεί, διακατέχεται από αρνητισμό για τα πάντα και ασχολείται όλο με τα προβλήματα της καθημερινότητας; Μάλλον όχι. Το ίδιο ισχύει και για τους άντρες.

4. Να είσαι φροντιστική και επιμελής.

Ο άντρας νιώθει μεγάλη ευχαρίστηση όταν ξέρει πως η σύντροφός του τον νοιάζεται και τον θεωρεί προτεραιότητα. Θυμήσου πως θέλει να δει από σένα τα μικρά πράγματα μέσα στη μέρα που κάνουν τη ζωή μεγάλη.

5. Να είσαι προσαρμοστική και να μπορείς να κάνεις παρέα με τους φίλους του.

Η γυναίκα που καταφέρνει να ενσωματωθεί στην ομάδα των φίλων του, κερδίζει πόντους! Δεν υπάρχει χειρότερο για έναν άντρα από το να κριτικάρεις διαρκώς τις συνήθειες των κολλητών του.

 

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;