James Franco: Aυτή η προκλητική selfie τον έκανε να παρατήσει το Instagram (photo)
Όπως και νά 'χει αγαπάμε James Franco!

Ο James Franco μίλησε πρόσφατα στο περιοδικό Variety για τη νέα του ταινία «The Disaster Artist» και κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο ηθοποιός σχολίασε τη φωτογραφία που τον οδήγησε να εγκαταλείψει το Instagram. Ήταν αυτή η προκλητική selfie που όταν δημοσιεύτηκε το 2014 προκάλεσε μεγάλη αίσθηση και πολλά δημοσιεύματα.

«Είναι πολύ απελευθερωτικό» λέει ο Φράνκο. «Απλά το ξεφορτώθηκα. Όταν ξεκίνησα για πρώτη φορά, απλώς αισθάνθηκα λίγο ανόητος. Το αντιμετώπισα σαν να ήταν ένα αστείο. Μπαίνεις σε αυτόν τον παράξενο, σαγηνευτικό χώρο όπου μοιάζει ιδιωτικός, αλλά είναι επίσης δημόσιος. Και κολλάς με τις αντιδράσεις».

Εξακολουθεί όπως λέει να μην μπορεί να αναλύσει τις διαφορετικές ταυτότητες που είχε για το Instagram «Δοκίμαζα τα όρια», λέει. «Είναι ο τρόπος που βλέπω ανθρώπους όπως οι Kardashians» προσθέτει και εξηγεί πως ήθελε να δει τι θα συνέβαινε αν πειραματιζόταν και ο ίδιος.

«Δεν ήμουν γυμνός. Είμαι βέβαιος ότι η Rihanna έχει δημοσιεύσει πιο τολμηρές φωτογραφίες. Ήταν μόνο η στάση της φωτογραφίας. Ημουν ιδρωμένος. Το χέρι μου ήταν μέσα στο εσώρουχό μου. Απλώς φαινόταν ακατάλληλη. Και θυμάμαι τον Gucci με τον οποίo είχα μια συνεργασία τότε να μου λέει να μην ξαναβάλω μια τέτοια φωτογραφία», ανέφερε ο ηθοποιός.

James Franco γυμνός

 

Δες επίσης! Ο James Franco παρακινεί -γυμνός- τον κόσμο να ψηφίσει Clinton!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;