Φοιτητική ζωή: Οι 5 καλύτερες φοιτητουπόλεις της Αγγλίας!

Από Αναστασία Χρονοπούλου 13 Νοεμβρίου 2017

Αυτές είναι οι καλύτερες φοιτητουπόλεις της Αγγλίας!

H Αγγλία αποτελεί αναμφισβήτητα την κορυφαία Ευρωπαική χώρα για σπουδές και είναι πάντα top στις επιλογές των φοιτητών για το επίπεδο και ποιότητα των σπουδών που προσφέρει αλλα και για τον τρόπο ζωής! Ποία πόλη να διαλέξεις όμως;;; Τσέκαρε την παρακάτω λίστα με τις 5 καλύτερες φοιτητουπόλεις της Αγγλίας και ίσως σε βοηθήσει να διαλέξεις!

1. Λονδίνο.

Η πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου κατατάσσεται ως η πέμπτη καλύτερη φοιτητική πόλη στον κόσμο φέτος.

Μπορείς να σπουδάσεις κυριολεκτικά, ό,τι χωράει ο νούς σου! Το Λονδίνο λαμβάνει επίσημα την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία του diversity των φοιτητών, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη δεδομένου του ότι μιλιούνται 300 περίπου διαφορετικές γλώσσες καθημερινά, μαζεύει φοιτητές απο κάθε γωνιά του κόσμου ενώ το 42% των φοιτητών είναι απο άλλες χώρες.

Σε ότι αφορά την οικονομική του προσιτότητα, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί λίγο… «άπιαστο» και σίγουρα δεν πας να μείνεις μόνος σου αλλά, παραμένει ωστόσο στις κορυφαίες επιλογές των υποψήφιων φοιτητών. Το Λονδίνο εν ολίγοις, αποτελεί ένα μεγάλο «ακαδημαϊκό κέντρο», και ένα από τα πιο σπουδαία κέντρα πολιτισμού και δημιουργικότητας του πλανήτη, φημισμένο για τα μουσεία, την τέχνη, τη νυχτερινή ζωή και την ποικιλομορφία.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486