Φοιτητική ζωή: Οι 5 καλύτερες φοιτητουπόλεις της Αγγλίας!
Αυτές είναι οι καλύτερες φοιτητουπόλεις της Αγγλίας!

H Αγγλία αποτελεί αναμφισβήτητα την κορυφαία Ευρωπαική χώρα για σπουδές και είναι πάντα top στις επιλογές των φοιτητών για το επίπεδο και ποιότητα των σπουδών που προσφέρει αλλα και για τον τρόπο ζωής! Ποία πόλη να διαλέξεις όμως;;; Τσέκαρε την παρακάτω λίστα με τις 5 καλύτερες φοιτητουπόλεις της Αγγλίας και ίσως σε βοηθήσει να διαλέξεις!

1. Λονδίνο.

Η πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου κατατάσσεται ως η πέμπτη καλύτερη φοιτητική πόλη στον κόσμο φέτος.

Μπορείς να σπουδάσεις κυριολεκτικά, ό,τι χωράει ο νούς σου! Το Λονδίνο λαμβάνει επίσημα την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία του diversity των φοιτητών, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη δεδομένου του ότι μιλιούνται 300 περίπου διαφορετικές γλώσσες καθημερινά, μαζεύει φοιτητές απο κάθε γωνιά του κόσμου ενώ το 42% των φοιτητών είναι απο άλλες χώρες.

Σε ότι αφορά την οικονομική του προσιτότητα, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί λίγο… “άπιαστο” και σίγουρα δεν πας να μείνεις μόνος σου αλλά, παραμένει ωστόσο στις κορυφαίες επιλογές των υποψήφιων φοιτητών. Το Λονδίνο εν ολίγοις, αποτελεί ένα μεγάλο “ακαδημαϊκό κέντρο”, και ένα από τα πιο σπουδαία κέντρα πολιτισμού και δημιουργικότητας του πλανήτη, φημισμένο για τα μουσεία, την τέχνη, τη νυχτερινή ζωή και την ποικιλομορφία.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
ΤΕΛ
93 - 88
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
ΗΜ
43 - 37
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1