Επαγγελματικός Προσανατολισμός: 5 λόγοι να ασχοληθείς με Digital Marketing
O Επαγγελματικός Προσανατολισμός σου είναι μια σοβαρή υπόθεση και γι' αυτό εμείς είμαστε εδώ για να σε καθοδηγήσουμε!

Η αλήθεια είναι μία. Όλα στην Ελλάδα πέφτουν, το Digital Marketing όμως ανεβαίνει. Είναι από τους λίγους κλάδους που έχουν τεράστια ανάπτυξη year over year με αποτέλεσμα να μπαίνουν όλο και περισσότεροι νέοι στην πίτα που μεγαλώνει.
Η πίτα δεν μεγαλώνει μόνο σε όγκο αλλά και σε αξία καθώς όλο και περισσότερα χρήματα επενδύονται στο Digital Marketing ενώ οι αμοιβές των ειδικών αρχίζουν και έχουν πάνω από 2 μηδενικά στο τέλος. Δες παρακάτω λόγους και επιλογές που έχεις αν θέλεις να ασχοληθείς με Digital Marketing και τι μπορείς να κάνεις μέσω αυτού!

1. Digital Marketing Strategist.

Κάθε μεγάλη εταιρεία ή επιχείρηση χρειάζεται έναν ικανό digital marketing strategist. Ο επαγγελματίας αναλαμβάνει να χαράξει τη στρατηγική της εταιρείας στο Digital Marketing και έχει ως στόχο την αύξηση των πωλήσεων και του branding σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο.
Ως Digital Marketing Strategist, θα χαράζετε στρατηγικές στο Digital Marketing, να διαχειρίζεστε τις διαφημιστικές πλατφόρμες, τα ψηφιακά εργαλεία και τα διαθέσιμα κανάλια επικοινωνίας ώστε να επιτυγχάνετε τους στόχους των πελατών σας και να φέρνετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

2. Google AdWords Specialist.

Ο AdWords Specialist συνιστά τον πιο πολύτιμο συνεργάτη εταιρειών και επιχειρήσεων που προβάλλουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους στην πιο δημοφιλή μηχανή αναζήτησης του κόσμου (Google) αλλά και στη Νο2 μηχανή αναζήτησης του κόσμου (YouTube), για να προσελκύσουν νέους πελάτες.
Mαθαίνοντας Google Adwords θα γνωρίζετε να διαχειρίζεστε τη διαφημιστική πλατφόρμα της Google, να δημιουργείτε αποτελεσματικές καμπάνιες σε search, Display και Video για να φέρνετε πωλήσεις και αύξηση των κερδών.

3. Social media Marketing Specialist.

Ο Social media Marketing Specialist καλείται να διευρύνει την ψηφιακή παρουσία εταιρειών και επιχειρήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να προωθεί τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους.
Ο επαγγελματίας πρέπει να δημιουργεί κατάλληλο περιεχόμενο για το κάθε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και να προωθεί διαφημιστικό υλικό σε στοχευμένες ομάδες του καταναλωτικού κοινού.

4. Digital Advertiser.

Ο Digital Advertiser είναι ο επαγγελματίας που δημιουργεί διαφημιστικές καμπάνιες για λογαριασμό εταιρειών και επιχειρήσεων στο Διαδίκτυο. Γνωρίζει πολύ καλά να διαχειρίζεται τα ψηφιακά διαφημιστικά εργαλεία τόσο για τις διαφημίσεις στη Google όσο και στα social media. Στόχος του είναι η ενίσχυση του brand των εταιρειών και η αύξηση των πωλήσεων και των κερδών με την ελάχιστη δυνατή διαφημιστική δαπάνη.

5. Μισθός.

Λόγω του ότι είναι σχετικά φρέσκο ακόμη επάγγελμα και διαρκώς αναπτυσσόμενο, οφείλουμε να θέσουμε οτι οι μισθοί είναι υπέρ- ικανοποιητικοί, ακόμα και για τα Ελληνικά δεδομένα. Το μέσο ετήσιο εισόδημα στην Αγγλία, εκτός του Λονδίνου,  πχ. ανέρχεται κάπου στις £35,525, £3,000 δηλαδή τον μήνα. Επιπλέον υπάρχει και η ευελιξία, αν το πρόγραμμά σου θα το επιτρέπει, να συνδυαστεί και με κάποιο άλλο επάγγελμα γιατι κατα κύριο λόγο, όσοι εργάζονται σε αυτόν τον κλάδο, εργάζονται απο το σπίτι!

 

Δες επίσης! Επαγγέλματα: Ποιοι κλάδοι εργασίας θα παρουσιάσουν ανάπτυξη την επόμενη δεκαετία και ποιοι οχι;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;