Survivor 2: Μεγάλες ΑΛΛΑΓΕΣ ετοιμάζονται για τον νέο κύκλο!
Δες εδώ τι θα αλλάξει στο πολυαναμενώμενο Survivor 2!

Πλησιάζοντας στα μισά ήδη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, η μάχη των ριάλιτι επιβίωσης καλά κρατεί! Αλλά τι θα γίνει με το Survivor 2;

Το κανάλι του ΣΚΑΪ όμως δεν έχει παίξει ακόμα το μεγάλο του χαρτί, που δεν είναι άλλο από τη συνέχεια της περσινής πρωτοφανούς επιτυχίας του “Survivor“.

H Acun Medya, η τούρκικη παραγωγή του παιχνιδιού έχει πάθει σοκ από τον αριθμό των αιτήσεων για συμμετοχή στο Survivor 2, που όπως μαθαίνουμε έχει σπάσει κάθε ρεκόρ, αγγίζοντας τις 100.000!! Ο αριθμός αυτός ξεπερνά κατά πολύ εκείνο των αιτήσεων για το τούρκικο παιχνίδι που παίζεται μάλιστα εδώ και πάρα πολλά χρόνια στην τουρκική τηλεόραση.

Έτσι, ο παραγωγός Acun Ilicali και ο ΣΚΑΪ, είναι αποφασισμένοι να προσφέρουν νέο υλικό στους τηλεθεατές και ένα πρότζεκτ παραλλαγμένο από αυτό που παρακολουθήσαμε πέρσι.

Τα αγωνίσματα όπως μαθαίνουμε θα είναι πολύ διαφορετικά και πιθανότατα δυσκολότερα, ενώ θα αλλάξουν και οι παραλίες όπου θα διαμένουν οι παίκτες. Οι συνθήκες διαβίωσης των συμμετεχόντων θα είναι ακόμα πιο σκληρές και απορούμε πόσα πραγματικά πως θα ανταπεξέλθουν οι καινούριοι διαγωνιζόμενοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επιλογές για τους διάσημους που θα συμπεριληφθούν στο φετινό Survivor 2 έχουν ξεκινήσει, καθώς επίσης και τα κάστινγκ για τους παίκτες της ομάδας των “Μαχητών”. Σημαντικό βέβαια ρόλο στην επιλογή φέτος φαίνεται να παίζει η σωματική δύναμη των υποψηφίων. Πράγμα που δεν μας κάνει εντύπωση, δεδομένου ότι το παιχνίδι φαίνεται πως θα είναι πολύ δυσκολότερος.

Αλλαγές όμως θα γίνουν και στο τεχνικό κομμάτι της μετάδοσης του “Survivor 2”. Η ποιότητα της λήψης φαίνεται πως θα είναι πολύ καλύτερη, ενώ θα παρακολουθήσουμε και πολλά εναέρια πλάνα.

Αυτό που σίγουρα ξέρουμε ότι δεν αλλάζει, είναι το πρόσωπο του παρουσιαστή. Ο Σάκης Τανιμανίδης, δήλωσε ήδη σε συνέντευξη του πως ετοιμάζεται να φύγει από την Ελλάδα τον Γενάρη και να ταξιδέψει στο πλαίσιο των γυρισμάτων του Survivor 2. Όποτε τα σενάρια για αλλαγή παρουσιαστή, σταμάτησαν εκεί!

Αναμένουμε λοιπόν…

 

Δείτε επίσης: Έρχονται αλλαγές! Περισσότερο Voice 2017 – Πιο νωρίς το Survivor 2!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;