Nomads: Η Νατάσα Καλογρίδη έδωσε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την επική απάντηση για την ηλικία της! (video)
Δες τι είπε!

Η πρώην παίκτρια του Nomads, Νατάσα Καλογρίδη, χαλαρή πια από την πίεση του παιχνιδιού και πάνω στα τακούνια της ξανά, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα “Late Night Show”.

Ξεκούραστη, μαυρισμένη και λαμπερή, απάντησε στις ερωτήσεις του παρουσιαστή. Αναπόφευκτα όμως θα ερχόταν και το ερώτημα για την ηλικία της…

Όσο ήταν ακόμα στο παιχνίδι, ήταν η μόνη παίκτρια της οποίας η ηλικία δεν εμφανιζόταν στην οθόνη μας, δίπλα στο όνομά της, όπως όλων των υπόλοιπων παικτών.

Έτσι σταδιακά δημιουργήθηκε μια τεράστια “ίντριγκα” γύρω από το θέμα, με τους fans της (και μη) να ψάχνουν μανιωδώς να βρούν την ηλικία της Καλογρίδη.

Μάταια όμως… Γιατί με ιδιαίτερη σπουδή είχε φροντίσει η ίδια γι’ αυτό!

Συγκεκριμένα απάντησε στον Γιώργο Λιάγκα: «Άκουσε να δεις. Τη Ροζίτα Σεράνο την ξέρεις; Το αηδόνι της Χιλής. Η Ροζίτα Σεράνο στα ‘50s περίπου είχε γοητεύσει και σαγηνεύσει τον πολιτικό και τον καλλιτεχνικό κόσμο. Κάνανε πολύ παρέα με τον Τραϊφόρο, τη Σοφία Βέμπο… Κάποια στιγμή βγήκαν έναν βράδυ, ήπιαν και έγινε ένα τρακάρισμα. Και πρέπει η Σοφία Βέμπο να πάει στο δικαστήριο να κάνει κατάθεση. Και τη ρωτάει ο/η Πρόεδρος «H ηλικία σας ποια είναι;». Παίρνει μία παύση και λέει «28». Αυτή είναι η απάντησή μου».

Τι μπορείς να της πεις μετά από αυτό; Θεά!

Δες και το βίντεο:

 

Δείτε επίσης: Nomads: Η Νατάσα Καλογρίδη απαντάει εάν έγινε σεξ στο παιχνίδι (video)

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;