5 τρόποι να σώσεις την μακροχρόνια σχέση σου όταν έχετε ρουτινιάσει!
Σώσε την σχέση σου με αυτά τα απλά κόλπα!

Έχεις μακροχρόνια σχέση και φοβάσαι οτι η ρουτίνα θα φέρει το τέλος σας; Η μήπως η ρουτίνα φέρνει ήδη το τέλος σας και προσπαθείς να βρεις τρόπους να σώσεις την κατάσταση; Ευτυχώς για σένα, είναι ενα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλά ζευγάρια και ΝΑΙ, υπάρχει σωτηρία! Τσέκαρε!

 

1. Μαγείρεψε του το αγαπημένο του φαγητό.

Είχαν δίκιο οι παλιές γυναίκες που έλεγαν ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Αφού ξέρεις ότι τρελαίνεται για κοτοπουλάκια μπουκιές πανέ ή για τα μύδια μαρινάρα, γιατί –έστω δεν προσπαθείς- να του τα ετοιμάσεις; Είναι πολύ συγκινητικό, όταν ο άλλος ξέρει ότι μαγειρεύεις κάτι ιδιαίτερο γι αυτόν, μιας και τότε αντιλαμβάνεται ότι όχι μόνο ενδιαφέρεσαι να βγάλεις εις πέρας μια καθημερινή υποχρέωση, αλλά κυρίως τον νοιάζεσαι! Θα πάρεις πολύ μεγάλο bonus απο αυτή σου την κίνηση!

 

2. Μην πέφτετε για ύπνο τσακωμένοι.

Ή έστω ενοχλημένοι για κάποιο ζήτημα. Η δυσαρέσκεια θα αρχίσει να συσσωρεύεται και θα καταλήξεις κατά πάσα πιθανότητα να ενοχλείσαι ακόμα κι από την παρουσία τους χωρίς να θυμάσαι το γιατί! Φροντίστε να λύνετε τα ήσσονος σημασίας ζητήματα, πριν πάτε για ύπνο ή απλά αποφασίστε ότι αφού δεν είναι τόσο σημαντικά να μην αναλώσετε χρόνο και φαιά ουσία γύρω από αυτά.

 

3. Το πολύ μαζί σας κάνει πολύ κακό.

Μπορεί να ακούγεται αντιφατικό, αλλά περνώντας πολύ χρόνο μαζί του έχει αντίκτυπο στη σεξουαλικότητα σου. Η διαφορά είναι ότι στα όσα έχουμε αναλύσει μέχρι τώρα, η επιμονή για κοινό χρόνο και από κοινού δραστηριότητες δεν αναφέρεται σε επιπλέον χρόνο από το συνηθισμένο, αλλά σε αντικατάσταση καθημερινών ρουτινών και καταστάσεων που ευθύνονται για το status quo της σχέσης σας.

 

4. Παρακολούθα- ανέλυσε- πράξε.

Δες τι τον νοιάζει, τι του αρέσει και με τι παθιάζεται! Αν πχ του αρέσουν παιχνίδια στο xbox, γιατί δεν μαθαίνεις και εσύ να παίζεις ωστε να μπορείτε να παίζετε μαζί; Είναι κάτι που πραγματικά θα εκτιμήσει!

 

5. Ανακαλύψτε μαζί νέα πράγματα!

Όπως στην αρχή της σχέσης σας που ανακαλύπτατε ο ένας τον άλλον και υπήρχε ένας αστείρευτος ενθουσιασμός. Αυτό μπορεί να αναπαραχθεί ξανά αν δοκιμάσετε μαζί νέα πράγματα και νέες δραστηριότητες! Δοκιμάστε ενα extreme sport, μια outdoor δραστηριότητα όπως paintball πχ, η ένα κοινό hobby! Θα δείς που όλα αυτά θα συμβάλλουν άμεσα στο να ανανεωθείτε και πέραν αυτού να ανακαλύψετε σε πιο βαθύ επίπεδο ο ένας τον άλλον!

 

Δες επίσης! 5 λάθη που κάνεις στάνταρ και καταστρέφεις τη σχέση σου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;