Δες μια ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ θεωρία για την ταινία
Δες εδώ και θα μείνεις!

Η Pixar είναι γνωστό ότι κρύβει μικρές εκπλήξεις-μυστικά μέσα στις ταινίες της για να αποκαλύψει στους πιο παρατηρητικούς, απροσδόκητες λεπτομέρειες.

Πολλές φορές, αυτές οι λεπτομέρειες, είναι αναφορές σε άλλες ταινίες της Pixar, όπως εδώ για παράδειγμα ο κύριος Πατάτας από την ταινία Toy Story, διαβάζει ένα βιβλίο από την ταινία “Τα Ζουζούνια”.

Και στον “Ratatouille” υπάρχει μία τέτοια έκπληξη- λεπτομέρεια, όπου η σκιά του σκύλου αυτού είναι αναφορά στην ταινία “Ψηλά στον ουρανό” (“Up”).

Είναι ο Dug, ο σκύλος που μιλάει!

Αλλά πριν λίγες μέρες, ένας fan των ταινιών της Pixar, πρόσεξε μερικές ακόμα λεπτομέρειες στην ταινία “Ratatouille” που συνδέει δύο χαρακτήρες που προηγουμένως έμοιαζαν να μην έχουν καμία απολύτως σχέση! Την γριά στην αρχή του έργου στης οποίας το σπίτι μπαίνει κρυφά ο Ρέμι και τον Ίγκο, τον κριτικό φαγητού.

Είμαστε λοιπόν στην πρώτη μεγάλη σκηνή της ταινίας και μέσα στο σπίτι της γριούλας αυτής, στην εξοχή. Και υπάρχουν μερικά χαρακτηριστικά αντικείμενα στην κουζίνα της…

Όπως η τσαγιέρα, τα κουμπιά του φούρνου και τα βάζα!

Καθώς επίσης και οι κουρτίνες, η βρύση του νεροχύτη και το μπολ εδώ πάνω…

Βλέπουμε τα ΙΔΙΑ ακριβώς αντικείμενα αργότερα, στην υπερβολικά σημαντική σκηνή του όπου ο Ίγκο, ο κριτικός φαγητού έχει ένα flashback με τη μαμά του να του μαγειρεύει!

ωωωω ναι!

Δεν είναι όμως μόνο οι δύο κουζίνες που ταιριάζουν! Δείτε εδώ και ένα άλλο στιγμιότυπο από την πρώτη σκηνή, που φαίνονται κι άλλα σημεία του σπιτιού.

Και εδώ είναι στιγμιότυπο από το flashback και πάλι, με τα ΙΔΙΑ έπιπλα και το ίδιο τζάκι!

 

Με βάση αυτά τα στιγμιότυπα, η αντιπαθής γριά, είναι στην πραγματικότητα… η ΜΗΤΕΡΑ του Ίγκο!!!!

Με βάση αυτή τη θεωρία, ο Ίγκο μεγάλωσε στην εξοχή με τη μητέρα του, που του μαγείρευε ratatouille. Χρόνια μετά ο Ρέμι μπαίνει κρυφά στο σπίτι που μεγάλωσε ο Ίγκο και βλέπει εκπομπές μαγειρικής και μπορούμε να υποθέσουμε ότι έχει δει και την ίδια τη μητέρα του κριτικού να μαγειρεύει.

Το οποίο σημαίνει…

Θυμάστε το ratatuille που έφτιαξε ο Ρέμι στο τέλος της ταινίας και ξετρέλανε τον Ίγκο;

Πιθανότατα του άρεσε τόσο πολύ και του θύμισε τόσο τη μαμά του, γιατί Ο ΡΕΜΙ ΕΜΑΘΕ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ!

Τέλειο;;;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;