Το πραγματικό -σοκαριστικό- τέλος των 5 πιο διάσημων παραμυθιών!
Δε φαντάζεσαι τι κρύβεται πίσω από τα αγαπημένα σου παιδικά παραμύθια!

Όλοι ως παιδιά ζητήσαμε από τους γονείς μας να μας διαβάσουν ένα παραμύθι για να κοιμηθούμε πιο γλυκά. Όσα πιο ευφάνταστο το παραμύθι, τόσος περισσότερος και ο ενθουσιασμός!

Αν όμως ξέραμε τη διεστραμμένη, εφιαλτική κατάληξη που είχε η πραγματική εκδοχή του παραμυθιού, θα προτιμούσαμε να μην ξανακούσουμε τη λέξη “παραμύθι” ΠΟΤΕ! Ενώ σίγουρα θα βλέπαμε αμέτρητους εφιάλτες.

Διαβάζοντας -ως ενήλικας πια- την original εκδοχή των αγαπημένων μου παιδικών παραμυθιών, δε μπορώ παρά να αναφωνήσω “ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΑΥΤΑ;”.

Διάβασε κι εσύ και φρίξε:

1)Η ωραία κοιμωμένη

Μια από τις πρώτες εκδόσεις της κλασικής ιστορίας της Ωραίας Κοιμωμένης, η οποία εκδόθηκε το 1634 από τον Giambattista Basile με τον τίτλο «Sun, Moon, and Talia», έχει το εξής storyline: η πριγκίπισσα δεν τρυπάει το δάχτυλό της σε αδράχτι αλλά μπαίνει μια αγκίδα από λινάρι κάτω από το νύχι της. Πέφτει νεκρή, ο πατέρας της δε μπορεί να αντέξει στην ιδέα του χαμού της και έτσι ξαπλώνει το άψυχο σώμα της σε ένα κρεβάτι, σε ένα από τα παλάτια του.

Αργότερα, τη βρίσκει ένας βασιλιάς που κυνηγούσε στο κοντινό δάσος και, μην μπορώντας να τη ξυπνήσει, τη βιάζει όσο αυτή είναι αναίσθητη και επιστρέφει στη χώρα του. (Τι γλυκό μέχρι στιγμής ε; Γίνεται και χειρότερο…)

Ενώ η πριγκίπισσα είναι ακόμα λιπόθυμη, γεννά δίδυμα και το ένα από αυτά ρουφά κατά λάθος την αγκίδα από το νύχι της και την ξυπνά. Ο βασιλιάς που τη βίασε είναι παντρεμένος, όταν όμως μαθαίνει πως η Talia ξύπνησε, καίει ζωντανή τη γυναίκα του για να ζήσει μαζί της. Πριν καεί βέβαια, η γυναίκα του βασιλιά προσπαθεί να σκοτώσει και να φάει τα παιδιά της Talia.

Sweet dreams…

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
  
  
  
 1