5 Xουχουλιάρικες ταινίες για να δεις το ΣΚ!
Ποπ κορν και διάλεξε από τη λίστα!

Το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά, το κρύο επιτέλους έκανε την εμφάνιση του (γιατι κι αυτά τα ημίμετρα πολύ με έχουν κουράσει) και το Σαββατοκύριακο ενδείκνειται για χουχούλιασμα με κουβερτούλες!

Δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ με αυτόν τον καιρό απολαμβάνω ιδιαίτερα τις “guilty pleasure” ταινίες! Και τι εννοώ… Εκείνες τις ρομαντικές, παλιές, all time classic ταινιούλες που όλοι λίγο- πολύ έχουμε δει και ξαναδεί, αλλά δεν ομολογούμε ότι μας αρέσουν (χοχοχο).

Επίσης εμένα μαρέσει να κάνω όλο το τελετουργικό. Με τις πιο κόζι φόρμες, τις τεράστιες παντόφλες-αρκούδους, έναν τεράστιο κουβά ποπ-κορν και αναλόγως αν είναι απόγευμα ή βράδυ, μία μεγάλη κούπα ζεστό καφέ ή ένα ποτήρι κρασί αντίστοιχα.

Δες λοιπόν και διάλεξε ταινία:

1)Amelie (1η γιατί είναι και η αγαπημένη μου)

Η ονειροπαρμένη Αμελί, μια ρομαντική και γενναιόδωρη γκαρσόνα, έχει ένα δικό της τρόπο να κάνει ευτυχισμένους τους ανθρώπους γύρω της εκπληρώνοντας τα όνειρά τους. Όταν συναντά στο δρόμο της έναν εξίσου περίεργο τύπο, που συλλέγει πεταμένες φωτογραφίες από μηχανήματα αυτόματης φωτογράφησης, καταλαβαίνει ότι βρήκε την αδελφή ψυχή που αναζητούσε σε όλη της τη ζωή.

 

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;