Δες εδώ πότε βγαίνει!

Με οδηγό τις αναμνήσεις, η «Τζαμάικα» του Ανδρέα Μορφονιού συναντάει στην πολύβουη Αθήνα, τον Άκη (Σπύρο Παπαδόπουλο)  και τον Τίμο (Φάνη Μουρατίδη), δυο αδέρφια, εκ διαμέτρου αντίθετα μεταξύ τους, που τους ενώνει όμως μια παιδική υπόσχεση: ένα ταξίδι στην Τζαμάικα.

H επίσημη αφίσα της ταινίας που μόλις κυκλοφόρησε, δείχνει ότι μαζί, οι δυο τους, είναι «για όλα ικανοί», όπως μας λέει και ο Χρήστος Μάστορας στο ομώνυμο τραγούδι των τίτλων τέλους της ταινίας σε μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους του Οδυσσέα Ιωάννου.
Γιατί τελικά είναι τα Κύθηρα, η Ιθάκη και εν τέλει η Τζαμάικα, που ο καθένας ψάχνει και βρίσκει ότι ανήκει.

Επίσημη σύνοψη ταινίας
Ο Άκης (Σπύρος Παπαδόπουλος) οδηγεί ταξί και προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τα χρέη του. O Τίμος (Φάνης Μουρατίδης) είναι ένας διάσημος παρουσιαστής τηλεόρασης που ζει κάθε μέρα σα να είναι η τελευταία. Ο Άκης και ο Τίμος, δεμένοι από μικροί ως αδέλφια αποξενωμένοι όμως στην ενήλικη καθημερινότητά τους, πρωταγωνιστούν σε μια συγκινητική, τρυφερή, αισιόδοξη και άκρως ανθρώπινη ταινία για τη σαρωτική δύναμη της ζωής και την αδελφική αγάπη που ξεπερνάει όλες τις παρεξηγήσεις του παρελθόντος. Οι κοινές αναμνήσεις, τα ταξίδια μακρινά ως την Τζαμάικα – το άπιαστο όνειρο που μοιράστηκαν παιδιά-, το αστείρευτο χιούμορ του Τίμου και η αγνή ψυχή του Άκη υφαίνουν μια σπαρταριστή και λυτρωτική ιστορία που σφύζει από χιούμορ, συναίσθημα και αγάπη για τη ζωή.

 

21 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood

 

Ακούστε εδώ το “Για Όλα Ικανοί” που ερμηνεύει ο Χρήστος Μάστορας

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;