Mια μελέτη του Τμήματος Υγείας του Πανεπιστημίου Harvard που δημοσιεύτηκε το 2015, υποστήριζε ότι υπάρχει ένα συγκεκριμένο λαχανικό που έχει τα λιγότερα οφέλη.
Οι ερευνητές εξέτασαν τις διατροφικές συνήθειες περίπου 130.000 χιλιάδων ατόμων σε διάστημα 20 χρόνων, ελέγχοντας συχνά τις ακριβείς τροφές που κατανάλωναν και το βάρος τους.
Έτσι, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι μια ομάδα λαχανικών και συγκεκριμένα τα λαχανικά πλούσια σε άμυλο, όπως το καλαμπόκι, οι πατάτες και τα φασόλια, μπορεί μακροπρόθεσμα να συντελέσουν στην αύξηση του βάρους.
Καλά για την πατάτα το ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ αλλά για τα φασόλια απογοητεύτιηκαμε πραγματικά.
JOBS
Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα
Marketing
Πλήρης Απασχόληση
18-12-2023
Αθήνα
Πωλήσεις
Πλήρης Απασχόληση
09-01-2024
Ηρακλειο