Θωράκισε την άμυνα του οργανισμού σου με το ένα και μοναδικό Πιπέρι Καγιέν!
Ο απόλυτος βοηθός στην εξυγίανση του οργανισμού σου!

Το πιπέρι Καγιέν, προέρχεται από ποικιλία της πιπεριάς chili και η καυτερή του γεύση οφείλεται στην κυρίαρχη ουσία του, την καψαϊκίνη.

Αποτελεί εξαιρετική πηγή β-καροτενίου, ενός αντιοξειδωτικού που προστατεύει τα κύτταρα από την καταστροφική δράση των ελεύθερων ριζών και η επαρκής πρόσληψή του σχετίζεται με μειωμένο κίνδυνο καρδιαγγειακών νοσημάτων.

Επίσης, το πιπέρι καγιέν, λόγω της υψηλής του περιεκτικότητας σε β-καροτένιο, ενισχύει στο έπακρο το ανοσοποιητικό σύστημα και έχει πανίσχυρη αντιφλεγμονώδη δράση. Το καγιέν, όπως και όλες οι πιπεριές τσίλι έχουν αντιθρομβωτική δράση, ενώ φαίνεται ότι λειτουργούν και ως φυσικά αναλγητικά. Το κόκκινο πιπέρι καγιέν έχει γίνει γνωστό για τις καθαρτικές και αποτοξινωτικές ιδιότητες του μέσα από την χρήση του σε διάφορες δίαιτες.

Η πιο γνωστή είναι η Δίαιτα της Λεμονάδας, που είναι γνωστή και με το όνομα Master Cleanse. Δέν χρειάζεται ωστόσο να κάνετε κάτι τόσο ακραίο όσο το master cleanse για να δείτε τα οφέλη του. Μία κουταλιά του γλυκού στο τσάι σας είναι αρκετή ωστε να δείτε την διαφορά στιγμιαία. Δείτε τι άλλο κάνει αυτό το θαυματουργό πιπέρι!

 

1. Αντιγριπικό και κατά του κρυολογήματος.

Η εποχή είναι τέτοια που λόγω της απότομης καθόδου της θερμοκρασίας, κυκλοφορούν άπειρες ιώσεις και τα μικρόβια κάνουν πάρτυ.

Είναι εξαιρετικά δύσκολο να μην αρρωστήσεις! Το κόκκινο πιπέρι καγιέν βοηθάει στην διάλυση και την απομάκρυνση της συμφορημένης βλέννας και η εν λόγω αποσυμφόρηση, βοηθάει στην ανακούφιση από τα συμπτώματα της γρίπης. Επιπρόσθετα είναι και πανίσχυρο αντιμικροβιακό!

 

2. Αντιμυκητιακές ιδιότητες στο έπακρον.

Τα αποτελέσματα μιας μελέτης έδειξαν ότι το κόκκινο πιπέρι καγιέν μπορεί να αποτρέψει αποτελεσματικά την δημιουργία του μύκητα Candida, φτάνοντας στα ύψη τον μεταβολισμό σου και δημιουργώντας πολύ αφιλόξενο περιβάλλον για τον μύκητα.

 

3. Η αποτοξίνωση σε όλο της το μεγαλείο.

Το καγιέν είναι ένα πολύ γνωστό τονωτικό κυκλοφοριακού. Επίσης αυξάνει τους ρυθμούς του λυμφατικού και το πεπτικού συστήματος.

Θερμαίνοντας το σώμα, η φυσική διαδικασία της αποτοξίνωσης γίνεται απλή. Το καγιέν προκαλεί εφίδρωση, η οποία είναι σημαντικό κομμάτι της αποτοξίνωσης. Σε συνδυασμό με χυμό λεμονιού και μέλι, το τσάι καγιέν είναι ένα εξαιρετικό πρωινό ρόφημα για ολική αποτοξίνωση του σώματος.

 

4. Αντιβακτηριδιακές ιδιότητες.

Το καγιέν είναι ένα εξαιρετικό συντηρητικό και έχει χρησιμοποιηθεί παραδοσιακά στην αποφυγή προσβολής τροφών από βακτηρίδια.

 

5. Η υγεινότερη λύση για αδυνάτισμα.

Το καλύτερο και πιό δυνατό πλεονέκτημα του να πίνεις πιπέρι καγιέν είναι οτι εξυγιαίνεις τον οργανισμό σου, αδυνατίζοντας παράλληλα! Οι επιστήμονες του Πανεπιστημίου Laval του Κεμπέκ βρήκαν ότι οι συμμετέχοντες σε μελέτη που κατανάλωναν πιπέρι καγιέν για πρωινό είχαν λιγότερη όρεξη και επομένως μικρότερη θερμιδική κατανάλωση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Το καγιέν είναι επίσης ένα πολύ καλό βοηθητικό του μεταβολισμού, προκαλώντας το σώμα στο καύση των περιττών ποσοτήτων λίπους. Υπάρχουν πολλά συμπληρώματα διατροφής που περιέχουν στα συστατικά τους κόκκινο πιπέρι καγιέν.

 

6. Βοήθημα στην πέψη.

Πάψε να ανατρέχεις στην κοκα κόλα μετά το φαγητό και αντικατέστησέ την με ένα ποτήρι ζεστό η και κρύο τσάι με πιπέρι καγιέν! Ώσ γνωστόν, είναι ένα άρτιο βοήθημα στην διαδικασία της πέψης γιατι ενεργοποιεί τον οισοφάγο και αυξάνει την παραγωγή ενζύμων και γαστρικών υγρών.

Αυτό βοηθάει την ικανότητα του σώματος να μεταβολίζει την τροφή και τοξίνες αντίστοιχα. Βοηθάει επίσης στην ανακούφιση από εντερικά αέρια και αυξάνει την περισταλτική εντερική λειτουργία βοηθώντας και στην απορρόφηση και στην απομάκρυνση.

 

7. Ο απόλυτος βοηθός στην στοματική υγιεινή.

Το καγιέν προκαλεί παραγωγή σάλιου, το οποίο είναι σημαντικό κλειδί για καλή πέψη και διατήρηση καλής στοματικής υγιεινής.

 

8. Πονοκέφαλοι τέλος!

H όσφρηση του καγιέν βοηθά στη θεραπεία των πονοκεφάλων. Η τοπική εφαρμογή της καψαϊκίνης βοηθά επίσης στην ανακούφιση τους.

 

9. Το απόλυτο φάρμακο.

Όταν οποιοδήποτε μέρος του σώματος είναι άρρωστο, η ροή του αίματος στην περιοχή αυτή επηρεάζεται συνήθως.

Το καγιέν βοηθά στη κατάργηση αυτού του μπλοκαρίσματος και διεγείρει τη ροή του αίματος, έτσι ώστε οι βιταμίνες να παραδίδονται σωστά σε όλες τις περιοχές του σώματος και να απομακρύνονται οι άχρηστες ουσίες.

 

10. Ενίσχυση ιδιοτήτων και άλλων βοτάνων.

Το πιπέρι καγιέν βελτιώνει την αποτελεσματικότητα και την απορρόφηση των θετικών για την υγεία ιδιοτήτων άλλων βοτάνων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1