Θωράκισε και φέτος το ανοσοποιητικό σου με έναν μικρό καρπό θάυμα. Βάλε Goji Berries στα πάντα!
Δες πώς επωφελεί την υγεία σου αυτός ο μικρός κόκκινος καρπός.

Ο μικρός αλλά μεγάλης σημασίας καρπός ονόματι Goji berry μπορεί να κάνει θάυματα για υγεία σου! Τα Goji berries πέραν του ότι κάνουν το ανοσοποιητικό σου αδιαπέραστο, το μεγαλύτερο πλεονέκτημά τους είναι ότι αντιστρέφουν τη διαδικασία της γήρανσης σε μεγάλο βαθμό και κατ’ επέκταση τονώνουν ολόκληρο τον οργανισμό μας. Και το καλύτερο; Κυριολεκτικά μπορούν να συνδυαστούν με τα πάντα λόγω της γευστικά ουδέτερης φύσης τους! Συνδυάζονται υπέροχα με σαλάτες, σούπες και πληθώρα πιάτων αλλα μπορείς να τα βάλεις και στα δημητριακά σου, σε γλυκά πιάτα, ακόμα και να τα βάλεις στη ζεστή σοκολάτα σου! Δες τι άλλο μπορεί να κάνει αυτός ο μικρός αλλα μεγαλοπρεπής καρπός!

 

1. Δέρμα.

Τα Goji περιέχουν λιπαρά οξέα και βιταμίνη C και μπορούν να βοηθήσουν την παραγωγή κολλαγόνου ανανεώνοντας το δέρμα. Επιπλέον βοηθούν και να συγκρατηθεί η υγρασία της επιδερμίδας.

2. Βελτίωση του ύπνου.

Τα Goji είναι πλούσια πηγή θειαμίνης, που βελτιώνει τη διάθεση, ελαχιστοποιεί συμπτώματα κατάθλιψης και αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας. Είναι επίσης πλούσια σε μαγνήσιο που μειώνει το χρόνο που χρειάζεται για να κοιμηθούμε και βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου.

3.  Προώθηση της παραγωγής ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης.

Αποτελεί πολύ πλούσια πηγή καλίου, το οποίο είναι ζωτικής σημασίας για τη μακροζωία. Η ανεπάρκεια σε κάλιο επηρεάζει την κανονική λειτουργία της υπόφυσης, η οποία παράγει αυξητική ορμόνη. Επιπλέον είναι μια πλούσια πηγή σε L-γλουταμίνη και L-αργινίνη, δύο αμινοξέα που συνεργάζονται μεταξύ τους ενισχύοντας τα επίπεδα της αυξητικής ορμόνης και να μας αναζωογονήσουν.

4. Ενίσχυση της λίμπιντο και σεξουαλική τόνωση.

Τα Goji berries μπορούν να βοηθήσουν στην αύξηση της παραγωγής τεστοστερόνης, που συνδέεται με τη σεξουαλική λειτουργία. Στην Ασία, τα goji θεωρούνται παραδοσιακά ως ένα ισχυρό σεξουαλικό τονωτικό, ενώ ταυτόχρονα λειτουργούν ως γενικό τονωτικό για τη βελτίωση της δύναμης, της διάθεσης και της ευεξίας.

5. Είναι πάμπλουτο στα αντιοξειδωτικά. 

Το οξειδωτικό στρες ίσως συντελεί σε ένα ευρύ φάσμα ασθενειών, όπως καρκίνο, καρδιοπάθεια, διαβήτη, αλτσχάιμερ, πάρκινσον, νευρολογικές ασθένειες, ρευματοειδή αρθρίτιδα κ.α. αν δεν υπάρχουν στο σώμα μας αντιοξειδωτικά. Τα Goji είναι φυσική τροφή με την υψηλότερη περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά (25.300 ORAC), ενώ συμβάλλουν εξαιρετικά στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

6. Κυκλοφοριακό.

Τα Goji συνιστώνται σε όσους έχουν προβλήματα με το κυκλοφορικό τους, μιας και η απομάκρυνση των ελευθέρων ριζών βελτιώνει την διαδικασία της επιστροφής του αίματος στην καρδιά και αποσυμφορεί το φλεβικό σύστημα.

7. Είναι αντιγηραντικά.
Σύμφωνα με έρευνες, οι ικανότητες των goji berries να διατηρούν νεανική την επιδερμίδα είναι πολλές. Γι’ αυτό εξάλλου πολλές stars ορκίζονται σε αυτό το super food.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;