Το έξυπνο μπουφάν είναι εδώ και αναρωτιόμαστε τι άλλο θα δούμε!
Μετά τα smart phones και τις smart TV, τώρα και τα smart μπουφάν.

Αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ Google και Levi’s είναι το πρώτο έξυπνο μπουφάν, το οποίο διαθέτει αισθητήρες αφής ραμμένους μέσα στο ύφασμα denim. Το Levi’s Commuter Trucker Jacket επιτρέπει σε αυτόν που το φορά να αλληλεπιδρά με την συσκευή του με πολλούς τρόπους όπως να ακούει μουσική, να χρησιμοποιεί το GPS, να μιλά και να ακούει μηνύματα κ.α με απλές κινήσεις και μέσω ενός απλού app.

Η τεχνολογία Jaquard της Google είναι αυτή που έκανε εφικτή την δημιουργία του μπουφάν αφού μέσω αυτής ενσωματώνονται touch sensitive ίνες στα υφάσματα. Το μπουφάν διαθέτει μια έξυπνη πλακέτα, ένα smartwatch χωρίς το ρολόι που ανάβει σε διάφορα χρώματα και δονείται όταν λαμβάνει ειδοποιήσεις, ενώ ακουμπώντας το δέχεται τις εντολές του χρήστη.

Τα αναπόφευκτα μειονεκτήματα βέβαια δεν είναι τόσο..smart. Το μπουφάν μπορεί να πλυθεί μέχρι 10 φορές (εξ ού και η δημιουργία μπουφάν και όχι παντελονιού) ενώ για να λειτουργήσει το σύστημα πρέπει ο χρήστης όχι μόνο να έχει το smartphone του αλλά να φοράει και τα ακουστικά του. Α, και κοστίζει 350 δολάρια.

Δες περισσότερα στο sportstones.gr 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;