COSMOTE: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, απεριόριστο video & music streaming στο κινητό
Και ναι, η Cosmote σπάει τους κανόνες!

Η COSMOTE σπάει ξανά τους κανόνες του Mobile Internet και προσφέρει απεριόριστα data για video και music streaming από το κινητό με το νέο πακέτο PLAY NOW UNLIMITED. Για πρώτη φορά οι πελάτες της COSMOTE έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν άφοβα το αγαπημένο τους περιεχόμενο, όπως βίντεο, ταινίες, σειρές, αθλητικούς αγώνες και να ακούνε τη μουσική που επιθυμούν, χωρίς να καταναλώνουν ούτε ένα MB του προγράμματός τους.

Ο κ. Κώστας Νεμπής, Chief Commercial Officer Οικιακών Πελατών του Ομίλου ΟΤΕ, δήλωσε σχετικά: «Η COSMOTE απαντά στην ανάγκη των καταναλωτών για περισσότερο streaming από το κινητό τους, και για άλλη μία φορά σπάει τους κανόνες στο Mobile Internet. Από σήμερα απελευθερώνουμε πλήρως το video και music streaming στις μεγαλύτερες και πιο δημοφιλείς πλατφόρμες περιεχομένου για τους συνδρομητές μας, αλλάζοντας τα δεδομένα στην αγορά».

Αποκλειστικά από την COSMOTE, όλοι οι πελάτες συμβολαίου (ιδιώτες και επαγγελματίες), καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής, με το νέο πακέτο PLAY NOW UNLIMITED, που παρέχεται από 20€/μήνα σε τιμή προσφοράς μόνο με 15€/μήνα, έχουν στο κινητό τους τη δυνατότητα:

Να βλέπουν χωρίς περιορισμό, βίντεο από τους μεγαλύτερους παρόχους και πλατφόρμες video streaming παγκοσμίως, το YouTube, το Amazon Prime, το Netflix και το Mubi, αλλά και τηλεόραση στην Ελλάδα από την COSMOTE TV.

Να ακούν απεριόριστα την αγαπημένη τους μουσική μέσα από το Spotify, το Apple Music, το Deezer και το Tidal.

Η COSMOTE θα εμπλουτίζει συνεχώς τη λίστα των παρόχων για απεριόριστο video και music streaming, για να απολαμβάνουν οι πελάτες της ακόμα πιο πλούσιο περιεχόμενο και να έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία Mobile Internet που εξασφαλίζει το δίκτυο κινητής COSMOTE, το δίκτυο με την μεγαλύτερη κάλυψη 4G και 4G+ στην Ελλάδα, που ξεπερνά το 97% και το 86% αντίστοιχα του πληθυσμού.

Η δυνατότητα για απεριόριστο video & music streaming στο κινητό, είναι το δεύτερο βήμα που κάνει η COSMOTE για την απελευθέρωση του Mobile Internet. Έρχεται σε συνέχεια της καλοκαιρινής της υπόσχεσης για περισσότερο Mobile Internet, μέσα από τα νέα οικονομικά πακέτα COSMOTE GIGA NOW, τα οποία παρέχουν σε όλους τους συνδρομητές της ακόμη περισσότερα data, όποτε τα χρειάζονται.

Περισσότερες πληροφορίες για το πακέτο PLAY NOW UNLIMITED στο www.spametouskanones.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;