Twitter: Επιτέλους, η αλλαγή που όλοι περιμέναμε!
Δεν χρειάζεται να περιορίζεσαι πλέον!

Καλό το Twitter, γεμάτο χιούμορ, απόψεις, ειδήσεις και πολλά άλλα. Το μόνιμο πρόβλημα που υπήρχε ήταν με το όριο λέξεων. Δύσκολος ο τσακωμός με τους άλλους χρήστες εάν πρέπει να μετράς τις λέξεις σου.

Σήμερα, όμως, το μέσο κοινωνικής δικτύωσης αποφάσισε να αυξήσει τον αριθμό των χρηστών ώστε πλέον να αγγίζει τους 280 χαρακτήρες.

Το Twitter θα πειραματιστεί αρχικά με λίγους χρήστες ανά τον κόσμο, που θα επιλέγονται τυχαία. Όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα, δεν είναι ξεκάθαρο πόσο θα διαρκέσουν τα πειράματα και πότε θα ισχύσει για όλους ανεξαιρέτως.

Τουλάχιστον, κάνει ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση!

Στόχος του Twitter είναι να εκφράζονται πιο άνετα οι χρήστες και να στέλνουν πιο συχνά μηνύματα καθώς διάφορες έρευνες έχουν επιβεβαιώσει πως ο κόσμος περιορίζεται όταν πρέπει να γράψει αυτό που θέλει χωρίς να υπερβεί τους 140 χαρακτήρες.

Το Twitter ξεκίνησε το 2006 και μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να προσελκύσει 328 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως.

Ο αριθμός αυτός μπορεί να σου ακούγεται μεγάλος αλλά δεν είναι τίποτα μπροστά στους 2 δισεκατομμύρια χρήστες του Facebook, γεγονός που δημιουργεί προβλήματα στους επενδυτές και τους μετόχους του γιατί δεν προσελκύει νέους χρήστες. Ήδη, το δεύτερο τρίμηνο του 2017 εμφάνισε ζημιά 116 εκατ. δολαρίων και μηδενική αύξηση χρηστών.

 

Για να δούμε πως θα πάει αυτό το εγχείρημα λοιπόν!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;