Ο Jake Gyllenhaal τρώει ανελέητο τρολάρισμα από τον άνδρα που υποδύεται στην νέα του ταινία!
Ο Jeff Bauman, επιζώντας του μαραθωνίου της Βοστώνης, είναι ο πρωταγωνιστής του "Stronger"!

Η νέα ταινία του Jake Gyllenhaal, “Stronger”, έχει ήδη προκαλέσει συζητήσεις περί Όσκαρ στην επόμενη τελετή και αντικειμενικά, δεν το αρνούμαστε. Η ταινία φαίνεται ιδιαίτερα συγκινητική ενώ το συναίσθημα που βγάζει ο πρωταγωνιστής “ξεχειλίζει” από την οθόνη ήδη από το trailer.

Παρά το σοβαρό της ταινίας, οι δυο άνδρες, ο Jake Gyllenhaal και ο Jeff Bauman θα ταίριαζαν ιδιαίτερα αν πρωταγωνιστούσαν σε κωμική σειρά καθώς στην τελευταία τους συνέντευξη το τρολάρισμα αγγίζει άλλα επίπεδα!

Αρχικά, το βίντεο ξεκινά με τυπικές ερωτήσεις για την υπόθεση της ταινίας. Έπειτα, ο Bauman γυρνάει και ρωτάει τον Gyllenhaal «Αν έχανες πραγματικά τα πόδια σου, πιστεύεις πως η Taylor Swift θα έγραφε ένα τραγούδι γι’ αυτό;» και προσπαθούμε να κρατήσουμε την πολιτική ορθότητα στα επίπεδα της και να μην γελάσουμε!

Το μήνυμα αυτού του βίντεο, όμως, δεν είναι το χιούμορ αλλά το πώς ένας άνθρωπος που βίωσε κάτι τόσο σοβαρό, όσο η απώλεια των ποδιών του, μπορεί να ξεπεράσει τα προβλήματα του και να χαμογελάσει ξανά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;