Kέρδισε 10 διπλές προσκλήσεις για το ΑΠΟΛΥΤΟ party μετά την εξεταστική!
Ζήσε την απόλυτη μετά-εξεταστική εμπειρία στη Θεσσαλονίκη!

Όπως όλες οι ωραίες ιδέες έτσι κι αυτήν προέκυψε από μια ανάγκη και συγκεκριμένα την ανάγκη να γιορτάζουμε όλοι οι φοιτητές μαζί, για μια βραδιά κάθε εξάμηνο. Χωρίς πολιτικούς διαχωρισμούς, γιορτάζουμε το τέλος ενός κουραστικού, διαβαστερού μήνα και την αρχή ενός νέου εξαμήνου.

Τι καλύτερο λοιπόν από το να συμβεί αυτό μέσω μιας χιουμοριστικής σελίδας όπως το Βασανίζομαι και ενός πολυχώρου όπως το WE που μπορεί να μας εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή ενός τόσου μεγάλου event ακριβώς δίπλα στην πανεπιστημιούπολη.

Μπαίνεις στην κλήρωση για να κερδίσεις 10 διπλές προσκλήσεις ΑΦΟΥ κάνεις share το άρθρο και tag ένα φίλο σου! 
Μαζί με μια διπλή πρόσκληση κληρώνουμε και μια μεξικάνικη απολαυστική μπύρα Desperados στον καθένα.

Ο διαγωνισμός λήγει στις 26/9 και οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω email.

Σε κάθε περίπτωση επειδή η χωρητικότητα είναι περιορισμένη, μπορείς να συμπληρώσεις τη φόρμα που βρίσκεται στο τέλος του άρθρου προκειμένου να έχεις VIP προσκλήσεις και extra εκπτωτικές τιμές! 

Check το Facebook event εδώ! 

Την προηγούμενη χρονιά συνεργάστηκε και η σελίδα των Ανομολόγητων Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, δυστυχώς όμως υπήρξε μια διένεξη στην διαχείρισή της που κατέληξε δίνοντας πολιτικό πρόσημο στη σελίδα και μέχρι να επανέλθει η προηγούμενη κατάσταση δεν μπορούμε να ξανασυνεργαστούμε.

Τα πολιτικά συμφέροντα των φοιτητικών παρατάξεων αποτελούν απαραβίαστη κόκκινη γραμμή για τη διοργάνωση που υποσχόμαστε να μην επιτρέψουμε ποτέ να μας αγγίξουν, με οποιονδήποτε τρόπο. Να επισημάνουμε ότι την ίδια βραδιά συμβαίνει ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο και το WELCOME ERASMUS PARTY καθώς θεωρούμε σωστό και όμορφο να συμπεριλάβουμε και τους εισερχόμενους φοιτητές από προγράμματα ανταλλαγής erasmus των πανεπιστημίων της Θεσσαλονίκης.

Eνδεικτικά, στο πρώτο ΤΕΛΟΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ + WELCOME ERASMUS PARTY στις 30/9/16 προσήλθαν πάνω από 2000 φοιτητές οι οποίοι δεν έλεγαν να φύγουν με τίποτα και μάλιστα δημιούργησαν μια υπέροχα μοναδική, καθαρά φοιτητική ατμόσφαιρα όπως μπορείτε να δείτε και στο video που είχαμε δημοσιεύσει.

Δυστυχώς η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγαλύτερη απ’ ότι θα μπορούσαμε να φανταστούμε και οι πρώτοι που μπήκαν κάθισαν μέχρι πολύ αργά, έτσι πολλοί έμειναν απέξω αποκλείοντας την κυκλοφορία στην λεωφόρο 3ης Σεπτεμβρίου με αποτέλεσμα να χρειαστεί η συνδρομή της τροχαίας για να επανέλθει η κυκλοφορία όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες.

Γνωρίζοντας την περσινή επιτυχία λοιπόν είμαστε έτοιμοι φέτος να αντιμετωπίσουμε κάθε παρόμοια κατάσταση ή πρόκληση και συγκεκριμένα οι πόρτες θα ανοίξουν μια ώρα νωρίτερα, θα λειτουργήσουν 2 είσοδοι ταυτόχρονα ενώ έχει προσληφθεί και extra προσωπικό. Εδώ να επισημάνουμε ότι η μέγιστη χωρητικότητα του πολυχώρου για μια δεδομένη στιγμή είναι 1500 άτομα ενώ οι προαναφερθέντες αριθμοί αφορούν την συνολική προσέλευση καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Σε κάθε περίπτωση, αν θες να αποφύγεις την αναμονή στην ουρά σε συνιστούμε να έρθεις μισή ώρα πριν ανοίξουν οι πόρτες. Τέλος, για extra εκπτωτικές τιμές σε μπουκάλια και ποτά μπορείς να ενημερωθείς για VIP προσφορές μέσω της φόρμας:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαρ. 2024
ΕΦΕΣ
19:30
-
ΟΣΦΠ
19 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΒΙΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;