Αυτά είναι τα νέα iPhone – Χαρακτηριστικά, εικόνες και τιμές!

Από neolaia.gr Team 13 Σεπτεμβρίου 2017

Τρία νέα iPhones, παρουσίασε η Apple, μεταξύ άλλων στα μεγάλα αποκαλυπτήρια της!

Η παρουσίαση των νέων προϊόντων, που έγινε στο νέο campus της εταιρείας στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια, ξεκίνησε με το Apple Watch τρίτης γενιάς και το νέο πακέτο Apple TV  ενώ στην συνέχεια, έγινε η αποκάλυψη των τριων iPhone.

iPhone 8 & 8 Plus

Πρόκειται για διάδοχο του iPhone 7, ο οποίος διαθέτει στρώμα γυαλιού και στο πίσω μέρος του ενώ αντέχει στο νερό και την σκόνη.  Θα κυκλοφορήσει σε ασημί., nude gold και σκούρο γκρι.

Οι δυο συσκευές διαθέτουν νέο επεξεργαστή, κάμερα, επεξεργαστή γραφικών και αισθητήρα κάμερας, καθώς και ολοκαίνουριο τσιπ Α11 bionic, που είναι κατά 30% ταχύτερο από το Α10 CPU με καλύτερες επιδόσεις και χαμηλότερες ενεργειακές απαιτήσεις.

Οι κάμερες θα είναι 12 ΜP.

Επιπλέον, η συσκευή θα υποστηρίζει 4Κ λήψη βίντεο αλλά και Augmented Reality. Οι οθόνες θα έχουν διαστάσεις  4.7- ιντσών και 5.5 ιντσών αντίστοιχα.

Το iPhone 8 θα έχει και ασύρματη φόρτιση.

Οι νέες συσκευές αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 22 Σεπτεμβρίου σε 64 και 256GB και η τιμή τους θα ξεκινάει από 699 δολάρια για το iPhone 8 και 799 δολάρια για το iPhone 8 Plus.

iPhone X

Το iPhone X έρχεται με 5.8 ιντσών Super Retina Display οθόνη και χωρίς Touch ID. Συγκεκριμένα, η συσκευή θα διαθέτει Face ID, γνωστό και και ως τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου. Όπως αναφέρεται, ο χρήστης θα μπορεί να δημιουργήσει και emojis με βάση το πρόσωπο του.

Σε γενικές γραμμές, η συσκευή θα είναι συμβατή με τις εφαρμογές που υποστηρίζουν Touch ID.

Η συσκευή διαθέτει νέα βελτιωμένη διπλή κάμερα στο πίσω μέρος του με νέο οπτικό σταθεροποιητή ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό, που θα βασίζεται σε ένα online νευρωνικό δίκτυο αλγορίθμων ενώ η μπαταρία της θα διαρκεί περίπου 2 ώρες περισσότερο από του 7.

Θα κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου σε λευκό και μαύρο χρώμα ανάλογα με τον διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο (64GB ή 256GB) και η τιμή θα ξεκινά από τα 999 δολάρια.

Οι προπαραγγελίες θα είναι δυνατές στις 27 Οκτωβρίου.