Ξέχασες να βγάλεις το κρέας από την κατάψυξη και παραμένει πλίνθος; Μάθε πώς μπορείς να μικρύνεις τον χρόνο που θέλει για να ξεπαγώσει.
Κάποιος έκατσε και μηχανεύτηκε ένα κόλπο για να ξεπαγώνει το κρέας σε 10-15 λεπτά. Ευτυχώς, το μοιράστηκε με τον κόσμο αντί να το κρατήσει για τον εαυτό του!
Δες πώς θα το κάνεις!
Ζέστανε μέσα σε μια μικρή κατσαρόλα και άσε το μέχρι να δημιουργηθούν οι πρώτες φυσαλίδες
Βάλε το κρέας σε αεροστεγή σακούλα και τοποθέτησε το μέσα στο νερό, κλείνοντας το καπάκι της κατσαρόλας. Ρύθμισε την φωτιά σε χαμηλή θερμοκρασία.
Αν τα κομμάτια είναι μικρά, θα ξεπαγώσουν πιο γρήγορα. Σε γενικές γραμμές, δεν θέλει πάνω από 15′.
Αφού το βγάλεις από το νερό, θα μπορείς να το μαγειρέψεις κανονικά!
JOBS
Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα
Πωλήσεις
Πλήρης Απασχόληση
22-04-2024
Θεσσαλονικη
Παραγωγή
Πλήρης Απασχόληση
09-01-2024
Κηφισιά