Game of Thrones: Ο ηθοποιός που παίζει τον Bran Stark απαντά στις θεωρίες για τους White Walkers!
O Isaac Hempstead Wright μας λέει τι πιστεύει για τις φήμες που κυκλοφορούν όσον αφορά τον Bran Stark!

Ο ηθοποιός που παίζει τον Bran Stark στην σειρά Game of Thrones απαντά σε μια από τις πιο διαδεδομένες θεωρίες που έχουν κυκλοφορήσει κατά την διάρκεια της 7ης σεζόν.

Από την στιγμή που επέστρεψε στο Winterfell ως Three-Eyed Raven, ο Bran “ενοχλεί” τα αδέρφια του με σκοτεινά και αόριστα λόγια για το μέλλον.

Όσο η 7η σεζόν κυκλοφορούσε επεισόδιο-επεισόδιο, ένα βίντεο στο Youtube που δημοσιεύτηκε από τον λογαριασμό “Game of Theories” περιέγραφε πώς ο Bran ταξίδεψε στον χρόνο και τελικά έγινε ο Night King, σε μια προσπάθεια να εμποδίσει τα Children of the Forest από το να φτιάξουν τους White Walkers.

Δες ακόμη: Game of Thrones: Πώς γίνεται να μην πρόσεξε ΚΑΝΕΙΣ αυτήν την λεπτομέρεια για τον στρατό των νεκρών;

Η θεωρία αναφέρει πως ο Bran μεταμορφώθηκε σε Night King όταν τα Children of the Forest κάρφωσαν την καρδιά του άνδρα με το dragonglass, παγιδεύοντας τον Bran στο σώμα του.

 

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, η συναναστροφή του Bran με την Leaf επιβεβαιώνει κάπως την θεωρία, καθώς την ρώτησε αν τα Chidlren of the Forest έφτιαξαν τους White Walkers.

H Leaf του απάντησε πως: “Βρισκόμασταν σε πόλεμο. Μας σφάζανε. Τα ιερά δέντρα μας καταστρέφονταν. Έπρεπε να προστατευτούμε.”

Όταν ο Bran ρώτησε από ποιον ήθελαν να προστατευτούν, εκείνη απάντησε: “Από εσάς.”

Πρόσφατα, σε συνέντευξη του στο Vulture, όμως, ο Isaac Hempstead Wright είπε την γνώμη του,  η οποία ήταν πως -παρά την μεταμόρφωση του σε ένα από τα ισχυρά όντα στο Westeros- o Bran δεν θα είναι φτιαγμένος για να γίνει κακός.

“Πιστεύω πως έχει να κάνει λιγότερο με το ότι είναι τα ίδια άτομα και περισσότερο με το ότι είναι και οι δυο, αρχαία όντα του Westeros,” είπε.

 

 

“Όπως είδαμε, δημιουργήθηκαν από τα Children of the Forest, οπότε πιο αρχαίοι δεν πάει. Πιθανώς μπορούμε να τους σκεφτόμαστε ως δυο χαρακτήρες με τεράστια δύναμη αλλά ένας είναι τέρας του Frankenstein που δεν έχει καμία κινητήριο δύναμη παρά το μίσος και την βια. Και μετά, έχουμε τον Bran, που χρησιμοποιεί τις δυνάμεις του για το καλό,” πρόσθεσε.

“Αυτό που θέλω να μάθω είναι γιατί ο Night King έχει τέτοια εμμονή με την καταστροφή της ανθρωπότητας. Θα δούμε εάν θα υπάρξει κάποια εξήγηση στην επόμενη σεζόν!”

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;