Η συγκινητική αφιέρωση της Πάρις Τζάκσον στον μπαμπά της!
Ο βασιλιάς της ποπ θα ήταν 59 ετών!

Όποιος και αν είναι ο άνδρας που σε έφερε στον κόσμο μαζί με την μητέρα σου, γνωστός στον κόσμο ή όχι, για εσένα είναι ο μπαμπάς σου και δεν έχει καμία σχέση με όσα βλέπουν οι γύρω.

Η Πάρις ήταν αρκετά άτυχη ώστε να χάσει τον πατέρα της σε νεαρή και τρυφερή ηλικία, ωστόσο, φροντίζει κάθε χρόνο να υπενθυμίζει στον κόσμο, αλλά και τον εαυτό της, πόσο τον αγαπούσε αλλά και πως δεν θα τον ξεχάσει ποτέ.

Δες ακόμη: H Πάρις Τζάκσον εμφανίζεται τοπλες στο Instagram και απαντά σε όσους την σχολίασαν!

Η 19χρονη ανέβασε για τα γενέθλια του πατέρα της την παρακάτω φωτογραφία, όπου έγραψε:

birthday wishes to the love of my life, the one person who showed me what passion truly was, the one that gave me solid morals to live by and how to dream. i will never feel love again the way i did with you. you are always with me and i am always with you. though i am not you, and you are not me, i know with all of my being that we are one. and our souls will never change in that way. thank you for the magic, forever and always.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson) στις

“Γενέθλιες ευχές στην αγάπη της ζωής μου, τον έναν άνθρωπο που μου έδειξε τι ήταν στ’ αλήθεια το πάθος, εκείνον που μου έδωσε το ήθος για να ζω και με έμαθε να ονειρεύομαι.

Δε θα ξανανιώσω την αγάπη έτσι όπως την ένιωσα από σένα. Θα είσαι πάντα μαζί μου κι εγώ θα είμαι πάντα μαζί σου. Παρόλο που εγώ δεν είμαι εσύ κι εσύ δεν είσαι εγώ, ξέρω ότι είμαστε ένα και με αυτόν τον τρόπο οι ψυχές μας δε θα αλλάξουν ποτέ. Σε ευχαριστώ για τη μαγεία, τώρα και για πάντα”.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;