Η Mariah Carey στο στόχαστρο του ίντερνετ για...ανελέητο ρετουσάρισμα!
Η Mariah Carey έχει πάει τη υπερβολή σε νέα επίπεδα!

Μπορεί οι φωτογραφίες της να παραμένουν εντυπωσιακές, ωστόσο, όλα τα σημάδια δείχνουν πως η Mariah Carey έχει πάρει την “κάτω βόλτα”.

Μετά την αποτυχημένη εμφάνιση τα Χριστούγεννα και τις υπερβολικά extravagant εμφανίσεις, η Mariah βρέθηκε στο στόχαστρο για το μη-ρεαλιστικό ρετουσάρισμα που κάνει στις φωτογραφίες της.

Συγκεκριμένα, στην εμφάνιση που έκανε πριν περίπου ένα μήνα στο Los Angeles φάνηκε πως το σώμα της έχει πάρει juicy διαστάσεις, οι οποίες φαίνεται να εξαφανίστηκαν όταν ανέβασε την νέα της φωτογράφηση.

Οι εικόνες της στο Instagram για το περιοδικό PAPER δεν θυμίζουν με τίποτα την Mariah που είδε ο κόσμος στην σκηνή. Η τραγουδίστρια έχει εξαφανίσει όλες της τις ατέλειες και την κοιλιά της, σε σημείο που δεν μοιάζει καν ρεαλιστική.

Γιατί έτσι;

 

 

Out NOW! Pick up your copy today to find about all the festivity that happens in Vegas, but doesn't stay in Vegas ?? #VivaLasPaper @papermagazine Thank you James White, you are a genius! Photos: @jameswhitefoto Editor: @askmrmickey Hair: @tigerbahmb Makeup: @kristoferbuckle Styling: @robertbehar

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariah Carey (@mariahcarey) στις

#VivaLasPaper

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariah Carey (@mariahcarey) στις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;