Έτσι ερμηνεύει το κάθε φύλο την κορύφωση! (Έρευνα)
Κάθε φύλο αντιλαμβάνεται την εμπειρία διαφορετικά!

Σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα, που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση The Journal of Sex Research, οι λόγοι των γυναικών είναι αρκετά προφανείς ενώ οι άνδρες τείνουν να λαμβάνουν κάτι παραπάνω από την γυναικεία κορύφωση. Οι άνδρες νιώθουν την αυτοπεποίθηση τους να ανεβαίνει στα ύψη.

Κατά την διάρκεια της έρευνας τους, οι Sara B. Chadwick και Sari M. van Anders από το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν ζήτησαν από 810 άνδρες να διαβάσουν ένα φανταστικό σενάριο που αφορούσε σεξ με μια ελκυστική γυναίκα.

Σε κάποια από τα σενάρια η γυναίκα ολοκλήρωνε και σε άλλα όχι. Μετά το πέρας της ανάγνωσης κάθε σεναρίου, οι συμμετέχοντες έπρεπε να βαθμολογήσουν την σεξουαλική αυτοεκτίμηση τους αλλά και το πόσο αρρενωποί ένιωθαν.

Οι ερευνήτριες δεν σοκαρίστηκαν όταν εντόπισαν πως οι άνδρες ένιωθαν πιο αρρενωποί όταν η γυναίκα ολοκλήρωνε.

Ακόμη, όσοι άνδρες αντιμετώπιζαν έντονο στρες σχετικά με τους φυλετικούς ρόλους – όταν, δηλαδή, σκεφτόντουσαν πως δεν ανταποκρίνονται στα κλασικά πρότυπα ανδρισμού της κοινωνίας, ο γυναικείος οργασμός τους τόνωνε ακόμη περισσότερο.

Έτσι, οι ερευνήτριες κατέληξαν πως ο γυναικείος οργασμός αποτελεί σημαντικό «κατόρθωμα» για τους άνδρες.

Τα ευρήματα αυτής της έρευνας έρχονται να επιβεβαιώσουν δεδομένα παλαιότερων μελετών που έχουν υποδείξει ότι ένας από τους βασικότερους λόγους που οι γυναίκες προσποιούνται οργασμό επειδή θέλουν να ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση του άνδρα που συνευρίσκονται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;