Πώς μπορείς να εντοπίσεις έναν ναρκισσιστή σε 5 βήματα!
Ξεχωρίζουν από μακριά και εύκολα!

Εάν ανησυχείς πως ο σύντροφος σου είναι ναρκισσιστής, υπάρχει ένας πολύ απλός τρόπος να το διαπιστώσεις: αναζητείς συγκεκριμένες συμπεριφορές που θα σου επιβεβαιώσουν ή θα σου αναιρέσουν αυτή την υποψία.

Πάμε να τις δούμε;

  • Πάντοτε φροντίζει να επιρρίπτει τις ευθύνες στους άλλους, και να ασκεί έντονη και αρνητική κριτική προκειμένου να φανεί, στο τέλος, εκείνος καλύτερος και ανώτερός τους.
  • Έχει εξαιρετικά υψηλά standards σχετικά με τους ανθρώπους που συναναστρέφεται, και ποτέ δεν είναι ικανοποιημένος αν δεν τους ωθεί στα άκρα, προκειμένου να ικανοποιούν τις υψηλές του προσδοκίες σε επίπεδο εμφάνισης και μόρφωσης.
  • Ένας ναρκισσιστής θεωρεί ότι είναι καλύτερος από όλους τους άλλους, και ο εαυτός του είναι το επίκεντρο του κόσμου του. Βάζει πάντα σε προτεραιότητα τις δικές του ανάγκες και επιθυμίες.
  • Έχει πάντα δίκιο, ακόμη κι όταν είναι πασιφανές ότι δεν έχει. Και ασφαλώς ποτέ δεν πρόκειται να παραδεχτεί τα λάθη του, ή να ζητήσει συγγνώμη.
  • Έχει το κόμπλεξ του «ηγέτη». Θέλει πάντα, δηλαδή να ηγείται καταστάσεων, ώστε να είναι πάντα στο επίκεντρο της προσοχής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
BARC
ΤΕΛ
77 - 69
ΟΣΦΠ
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;