Νομίζουμε ότι τρώμε σαν Ιταλοί και στην τελική δεν έχει καμία σχέση!
«Ένα από τα πιο σοβαρά λάθη που κάνουν όλοι όταν φτιάχνουν καρμπονάρα είναι πως χρησιμοποιούν κρέμα αντί για αυγά» λέει ο Antonio Tonelli από το La Tagliata στο Λονδίνο.
«Επίσης, δεν πρέπει ποτέ τα ζυμαρικά να μαγειρεύονται σε νερό χωρίς θαλασσινό αλάτι.
Ένα ακόμη έγκλημα είναι να βάλεις παρμεζάνα σε σπαγγέτι ή λιγκουίνι με θαλασσινά. Εξουδετερώνεις εντελώς τις γεύσεις» προσθέτει.
Ο executive chef του Fucina -πάλι στο Λονδίνο- Jordan Sclare πιστεύει πως το μυστικό συστατικό είναι το ελαιόλαδο.
«Το ελαιόλαδο δεν πρέπει να προστίθεται στο νερό που μαγειρεύονται τα ζυμαρικά, αλλά αντιθέτως είναι απαραίτητο στο στράγγισμα» τονίζει η Silvia Baldini, που έχει μεγάλη εμπειρία από Michelin-άτες κουζίνες και αποκαλύπτει πιο είναι το σημείο-κλειδί για την τέλεια bolognese: «
Ποτέ σπαγγέτι, μόνο ταλιατέλες».
JOBS
Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα
Παραγωγή
Πλήρης Απασχόληση
11-03-2024
Ασπρόπυργος
Πωλήσεις
Εποχιακή Εργασία
15-02-2024
Ναουσα
1.500