Εάν ισχύουν οι
Τι έβαλε τα παιδιά να υποστούν προκειμένου να πάρουν ένα ρόλο;

Ηκόντρα του περιοδικού «Vanity Fair» με την ηθοποιό Αντζελίνα Τζολί  δεν έχει προηγούμενο.

Αφορμή ο τρόπος που έγινε το casting για την πρωταγωνίστρια της ταινίας «First They Killed My Father».

Σύμφωνα με το περιοδικό, η  Τζολί για να βρει την κατάλληλη πρωταγωνίστρια στο πρόσωπο της Srey Moch. Όπως είχε χαρακτηριστικά γράψει το «Vanity Fair» για τις ανάγκες του casting, η Τζολί έψαξε σε ορφανοτροφεία, τσίρκο και σχολεία των παραγκουπόλεων της Καμπότζης αναζητώντας κυρίως παιδιά που είχαν βιώσει δυσκολίες στη ζωή τους.

Αυτό που η ίδια επιβεβαίωσε είναι πως προκειμένου να βρουν την πρωταγωνίστρια της ταινίας, οι παραγωγοί έβαλαν ένα άγνωστο χρηματικό ποσό μπροστά τα παιδιά και τους ζήτησαν να σκεφτούν ένα λόγο για τον οποίο χρειάζονταν αυτά τα χρήματα. Στη συνέχεια τα ενθάρρυναν να πάρουν τα χρήματα και να προσπαθήσουν φύγουν, με τη Τζολί να προσποιείται ότι τα πιάνει επ’ αυτοφώρω. Σ’ εκείνο το σημείο τα παιδιά κλήθηκαν να σκαρφιστούν ένα ψέμα για να δικαιολογηθούν. Ανάλογα με την ιστορία που θα έλεγαν και με το πώς θα αντιδρούσαν τα παιδιά, η παραγωγή θα έκανε την επιλογή της.

Η ίδια βέβαια λέει ότι το σκηνικό έχει παραποιηθεί και δήλωσε ότι «Κάθε μέτρο λήφθηκε για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια, η άνεση και η ευημερία των παιδιών στην ταινία ξεκινώντας από τις ακροάσεις μέχρι την παραγωγή»,

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;