Ο David Morales έρχεται στο Bolivar Beach Bar και θα γίνει χαμός!
Μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της dance μουσικής, με μια τεράστια διαδρομή που ξεπερνά τα 20 χρόνια, ο superstar dj που ακούει στο όνομα David Morales θα επισκεφτεί τη χώρα μας στις 26 Αυγούστου κι υπόσχεται για την επιστροφή του ένα μαραθώνιο, εκρηκτικό house dj set στο Bolivar Beach Bar.

Μαζί του μια από τις καλύτερες Dj της χώρας μας, η DJ Fo.

O Νεοϋορκέζος David Morales θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η ζωντανή ιστορία της dance σκηνής κι ως ένας από τους διασημότερους dj στον πλανήτη. Ο όρος ‘superstar DJ’ είναι συνυφασμένος με το πρόσωπό του και την πορεία του στη χορευτική μουσική. Πάρ’ όλα αυτά, η στάση του και η παρουσία του παρέμειναν πάντα πιστές στην underground κουλτούρα και στη house. Μετρά πάνω από 20 χρόνια επιτυχιών, ενώ έχει προταθεί πολλές φορές για βραβεία Grammy, το οποίο κι έχει κερδίσει το 1998 ως best remixer της χρονιάς εκείνης καθώς μιλάμε για έναν από τους πιο παραγωγικούς remixers της γενιάς του. Ένας αληθινός καλλιτέχνης της House και μάστορας της nu-disco που συνηθίζει να τις διανθίζει με γερές δόσεις από dancehall.

Έχει βρεθεί στα decks των πιο ιστορικών clubs του πλανήτη και έχει συνδράμει στην παγκόσμια απήχηση της house κουλτούρας, καθώς είναι ένας από τους πρώτους αληθινούς superstar DJ’ s. Διατηρεί την δισκογραφική εταιρεία Def Mix που εκπροσωπεί ονόματα όπως Quentin Harris, Hector Romero, DJ Meme και μέχρι πρότινος τον αείμνηστο Frankie Knuckles.
Οι συνεργασίες του με τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας αναρίθμητες, μερικές από τις οποίες με καλλιτέχνες όπως Jamiroquai, Bjork, Madonna, Mariah Carey, U2, Michael Jackson, Whitney Houston κ.α. Ο David Morales δεν είναι απλά ο ορισμός του superstar dj, είναι ένα ταλέντο που έχει δώσει και συνεχίζει να προσφέρει πάρα πολλά σ’ έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει. Όπως ο ίδιος συνηθίζει να δηλώνει, «Δημιουργώ ένα «χώρο» για να μπορούν οι άνθρωποι να ξεχνούν τα προβλήματα τους για λίγο. Είναι σημαντικό θεωρώ στο κόσμο που ζούμε σήμερα».

Η DJ Fo aka Φώφη Τσεσμελή παίζει μουσική επαγγελματικά από τα 16 της, έχοντας εμφανιστεί σε μερικά από τα πιο γνωστά clubs της Ελλάδας (Cavo Paradiso, +Soda, Net, Berlin, Kalua, Gaz, Atlantis, NID, MAZE, Steam, Terraza Club, Dot Athens κ.ά.), ενώ τα τελευταία 17 χρόνια είναι σταθερά resident DJ στο Sodade2 BackStage. Οι εμφανίσεις της κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο backstage του club είναι πολύ γνωστές κι επιτυχημένες, σηματοδοτώντας το μακροβιότερο residency σε club της Αθήνας. Έχει μοιραστεί τα decks με γνωστές international DJs, όπως οι Smokin’ Jo, Louisahhh, Nakadia, Anna Reusch, κά. Το 2014 και το 2016 ψηφίστηκε από τους αναγνώστες της Athens Voice ως η καλύτερη DJ στην ετήσια ανασκόπηση/γκάλοπ της χρονιάς. Παλιότερες επαγγελματικές της δραστηριότητες περιλαμβάνουν ραδιοφωνική παραγωγή στον NRG 105,5 και τον Kiss FM, παρουσίαση/αρχισυνταξία της dance εκπομπής του MAD TV, αρχισυνταξία στο ιστορικό περιοδικό ηλεκτρονικής μουσικής Freeze, A&R στην D-Version Music Publishing, καθώς και συνεργασία ως freelancer δημοσιογράφος με τα περιοδικά Elle, KLIK, Diva, ΒΗΜΑDonna, Freeze, Lemon και People. Η Φώφη Τσεσμελή διατηρεί mix shows στο Up Radio, στο Radiodoc.gr και κάνει συνεντεύξεις με ξένους DJs/παραγωγούς, αλλά και άρθρα για το clubbing στη Lifo.

Feel the Sand, Feel the Sea, Feel the Air
Live the Experience

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαρ. 2024
ΕΦΕΣ
19:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;