Αυτά τα ζώδια είναι οι ιδανικοί σύντροφοι!
Τι λες;

Οι περισσότερες γυναίκες δηλώνουν ιδιαίτερα ενθουσιασμένες όταν έχουν “μπλέξει” με κάποιο από αυτά τα ζώδια!

Ας δούμε ποια είναι σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά που μας δίνει το astrolife.gr

Δίδυμος

Ο άνδρας Δίδυμος παραμένει νέος και ευχάριστος μέχρι τα βαθιά γεράματα. Ωστόσο, παρά την εξυπνάδα του, αν δεν έχει κάποια στοιχεία στο ατομικό του ωροσκόπιο για να τον καθιστούν πιο ώριμο κι υπεύθυνο, είναι πιθανόν να δυσκολεύεται να αναλάβει ευθύνες και υποχρεώσεις. Αεικίνητος και διασκεδαστικός, θα είναι το επίκεντρο στις συντροφιές του. Θα εμπλέκεται σε ατέλειωτες συζητήσεις, ενώ μπορεί να αναζητά εναλλαγές στην καθημερινότητά του. Με πολλά ενδιαφέροντα, θα είναι εύκολο να ξεφεύγει και να έχει ποικιλία στη ζωή του. Δύσκολα όμως θα εμμένει σε μία κατάσταση, με συνέπεια να αφήνει ημιτελή πολλά έργα του. Δεν μπορεί εύκολα να μπει σε αυστηρό πρόγραμμα και να τυποποιηθεί.

Λέων

Θα έχει ένα εντυπωσιακό παράστημα όπου βρεθεί. Η ανάγκη να τον ξεχωρίσουν είναι η ίδια με την γυναίκα-Λέοντα. Αλλά εδώ, θα υπάρχει μία ενεργητικότητα προκειμένου να κερδίσει την πρώτη εντύπωση. Μετά, θα αφήσει στον χρόνο να του δείξει πόσο σημαντικός φαίνεται. Η ανάγκη για το «φαίνεσθαι» μπορεί να τον ωθήσει σε λανθασμένες κινήσεις, υπερβολές και λάθη. Κάποια λάθη είναι σε θέση να τα καλύψει, λόγω της σιγουριάς που εκδηλώνει ακόμη και για θέματα που δεν θα έπρεπε να είναι σίγουρος. Κάποιοι που αρκούνται στην εικόνα των άλλων, θα εντυπωσιαστούν. Κάποιοι περισσότερο σκεπτόμενοι θα αναζητήσουν αν όντως έχουν βάσει όσα διατείνεται. Και εκεί ο βασιλιάς… μπορεί να φανεί γυμνός! Επίσης, ένα στοιχείο σημαντικό είναι πως ψάχνει για υποταγμένους οπαδούς, κάτι που ένα άτομο με αυτογνωσία και αυτοπεποίθηση δεν θα αποδεχθεί. Ίσως διατηρήσει κοντά του μία αυλή από αδαείς ή ανθρώπους με χαμηλή αυτοπεποίθηση που τρέφονται από την λάμψη του, ενώ δεν καταλαβαίνουν πως τον υπηρετούν. Προσοχή λοιπόν στις φιλίες, γιατί δεν είναι με τη σωστή βάση κάποιες φορές.

Ζυγός

Έχει την γλυκύτητα που δεν συναντάμε εύκολα στον άντρα, μία ηπιότητα και ευγένεια που τον κάνουν εύκολα προσιτό. Μην ξεχνάμε όμως πως έχει το ταλέντο της διπλωματίας και μπορεί κάλλιστα η γλυκιά συμπεριφορά να είναι ο τρόπος που χρειάζεται για να μας πείσει και να πάμε με το μέρος του. Άνετος στις συζητήσεις, δημιουργεί ευχάριστη ατμόσφαιρα και μπορεί να προσφέρει όμορφα δώρα. Μαζί του, μοιράζεται κάποιος το ενδιαφέρον για την τέχνη, αλλά πρέπει για να είναι ευχαριστημένος, να ζει σε ένα περιβάλλον τακτοποιημένο, καθαρό, ωστόσο πάντα κομψό και αν είναι δυνατόν, πολυτελές. Η έξοδός του θα είναι συχνά σε καλόγουστα κέντρα ψυχαγωγίας και θα απεχθάνεται την προχειρότητα.

Σκορπιός

Ο άντρας-Σκορπιός, θα έχει συνυφασμένη τη ζωή του με το ερωτικό στοιχείο και θα βιώνει ολοκληρωτικά την ένωσή του. Θα είναι απόλυτος και αρκετά κτητικός, ωστόσο θα διατηρεί το πάθος και θα ανανεώνεται μέσα από αυτό. Η σχέση του πρέπει να είναι ολοκληρωμένη και εκπέμπει έντονο μαγνητισμό. Το ένστικτο τον οδηγεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;