Αυτή η φωτογραφία της Pink εξόργισε τους θαυμαστές της!
Μια φωτογραφία που ξεκίνησε ως απεικόνισει της χαλαρής οικογενειακής ζωής..

…κατέληξε να είναι αφορμή για ατελείωτο κράξιμο.

Το ίντερνετ έχει αναπτύξει μια άποψη για τα πάντα τον τελευταίο καιρό. Από το πώς πρέπει να ντύνεται κανείς μέχρι το πώς να μεγαλώνει τα παιδιά του, κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο.

Τα πράγματα είναι ακόμη πιο αυστηρά όταν είσαι διάσημος γιατί, ως γνωστόν, έχεις πολύ μεγαλύτερη προβολή από άλλους.  Η Pink δεν αποτέλεσε εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα.

Η Pink, λοιπόν, από την στιγμή που φάνηκε ανεύθυνη μητέρα στον κόσμο, τελείωσε. Θα φάει κράξιμο.

Η τραγουδίστρια ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να μαγειρεύει μαζί με τα παιδιά της: την εξάχρονη κόρη της Willow Sage και τον, μόλις 7 μηνών, γιο της Jameson Moon.

Στην εικόνα, την βλέπουμε να κρατάει το μωρό ώστε το πρόσωπο του να είναι μπροστά στο τηγάνι ενώ εκείνη σωτάρει λαχανικά και η κόρη της είναι στον πάγκο και παρατηρεί την διαδικασία.

Όπως φαίνεται, το σκηνικό αυτό δεν είναι αποδεκτό από τους followers της που έσπευσαν να την αποκαλέσουν ανεύθυνη, να της πουν πως με αυτό που κάνει  θέτει σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των παιδιών της και κυρίως του νεογέννητου μωρού που είναι κοντά στο μάτι.

Dinner time

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη P!NK (@pink) στις

«Ένα κάψιμο μικρότερου ή μεγαλύτερου βαθμού πονάει το ίδιο αφόρητα. Δεν είναι κουλ μαμά, ειναι γελοίο να θέτει σε κίνδυνο τόσο μικρά παιδιά», έγραψε μια γυναίκα.

«Είναι καλό να είμαστε αληθινοί και «κανονικοί» γονείς, αλλά την ίδια στιγμή πρέπει να φροντίζεις για την ασφάλεια των παιδιών σου και το να έχεις το μωρό σου τόσο κοντά στη φωτιά δεν είναι τόσο υπεύθυνο από μέρους σου», είπε μια άλλη.

Σε όλο αυτό υπήρξαν και μερικά θετικά σχόλια. Μια γυναίκα έγραψε «Η ‘επιθετικότητα’ και ο αρνητισμός απέναντι στις μαμάδες πρέπει να σταματήσουν. Δεν είμαστε σε θέση να λέμε στους γονείς τι πρέπει ή τι δεν πρέπει να κάνουν με τα παιδιά τους. Μαγειρεύω μαζί με την κόρη μου από τότε που ήταν μωρό και είναι μια όμορφη συνήθεια που μοιραζόμαστε μέχρι σήμερα».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;