To
Ανώνυμο. Χωρίς φωτογραφίες και περιορισμούς. 100% ελληνικό.

Εάν έχεις κατεβάσει αρκετά dating apps και δε σου αρέσει η λογική τους να ξέρεις ότι σε καταλαβαίνω απόλυτα. Αυτός είναι και ο λόγος που πιστεύω ότι το “gia pes” κάνει τη διαφορά.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Το “gia pes” είναι ανώνυμο και δε χρειάζεται registration ή φωτογραφίες. Θυμίζει, τα παλιά, καλά chat rooms που σίγουρα θα σου έχουν λείψει. Εκεί γνώριζες όντως κόσμο και δεν περίμενες να κάνεις “match” με κάποιον. Στην ουσία το “gia pes” έρχεται να καλύψει αυτό που έχουμε χάσει το τελευταίο καιρό από τα dating apps, το πιο βασικό απ’ όλα…το chat! 

Πώς θα μάθεις κάποια πράγματα παραπάνω για τον άλλο;

Επιπλέον, τι καλύτερο από ένα dating app που δεν έχει περιορισμούς και όσο περισσότερο chat κάνεις, τόσο περισσότερες γνωριμίες κερδίζεις; Έτσι εξάλλου έχεις και περισσότερες πιθανότητες να γνωρίσεις κάποιον από κοντά.

Ο τρόπος λειτουργίας του είναι αρκετά απλός.

Κατεβάζεις το “gia pes”, δηλώνεις τι φύλο είσαι, τι φύλο ψάχνεις και σε ποια περιοχή και αρχίζεις να μιλάς. Φυσικά μπαίνοντας στο menu θα δεις ότι υπάρχουν αρκετές εκπλήξεις για εσένα αλλά δεν κάνουμε spoilers. Μπες να δεις.

Eπίσης είναι 100% ελληνικό chat! 

Το “gia pes” είναι το νέο trend στα dating apps (και όχι μόνο), μόλις το δοκιμάσεις θα καταλάβεις γιατί. Αυτό επιβεβαιώνουν και τα rankings της Google στο Playstore, εφόσον είναι πλέον στην 1η θέση των trending apps σε όλη την Ελλάδα!

Εγώ προτείνω να το δοκιμάσεις και θα δεις γιατί σου λέω ότι κάνει τη διαφορά. Κατέβασέ το εδώ! 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;