Τι πρέπει να προσέχεις όταν κάνεις σεξ το καλοκαίρι!
Το καλοκαίρι είναι, ομολογουμένως, μια άτυπη γιορτή ζευγαρώματος!

Έτσι, όπου και αν βρεθείς, θα συναντήσεις ένα ζευγαράκι που ετοιμάζεται να προσβάλει την δημόσια αιδώ!

Γιατί όχι;

Το βασικό πρόβλημα με το καλοκαίρι είναι πως έχουν καλλιεργηθεί ορισμένες ιδέες στον κόσμο περί ελεύθερου και απεριόριστου έρωτα σε δημόσιους και μη χώρους. Το αίσθημα ελευθεριότητας δεν είναι κακό, η αποφυγή του προφυλακτικού και άλλων βασικών προφυλάξεων…είναι.

Σύμφωνα με τον γυναικολόγο Τζεννάρο Καστάλντο, το καλοκαίρι είναι για πολλούς ευκαιρία να ζήσουν έναν νέο έρωτα, να πειραματιστούν με το άλλο τους μισό κτλ. Ωστόσο, όλα αυτά ενέχουν ορισμένους κινδύνους που μπορούν να στείλουν στον αγύριστο την καλοπέραση σου.

Πάμε να δούμε τι πρέπει να προσέξεις:

Να χρησιμοποιείς προφυλακτικό 

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί κάτι τόσο βασικό πρέπει να τονίζεται τόσες φορές. Το προφυλακτικό είναι MUST, ειδικά για όσους δεν έχουν σταθερή σχέση.

Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις που μπορεί να σε οδηγήσει μια ευχάριστη βραδιά όσο είσαι διακοπές. Μπορεί να πιείς και η κρίση σου να μην λειτουργεί τέλεια. Το προφυλακτικό δεν μπορεί να σε σώσει από τις άβολες αυτές καταστάσεις αλλά από τις συνέπειες τους, γι’ αυτό και πρέπει να το έχεις συνέχεια μαζί σου.

Κράτα τα προφυλακτικά σε ξηρό και δροσερό μέρος

Είναι ένα αντικείμενο από latex. Αν το αφήσεις στο αυτοκίνητο, οι υψηλές θερμοκρασίες είναι ικανές να αλλοιώσουν την ποιότητα του.

 

Η “Γαλάζια Λίμνη” είναι μυθοπλασία

Η ταινία έχει θρέψει αρκετές από τις φαντασιώσεις μας. Το σεξ σε μια ερημική παραλία είναι, φυσικά, ενδιαφέρον όμως η πραγματικότητα είναι χειρόφρενο σε αυτήν την φαντασίωση.

Άμμος, βότσαλα, ξαπλώστρες και πετσέτες είναι συχνά γεμάτα βακτήρια που μπορούν να μολύνουν την ευαίσθητη περιοχή σου.

 

Σεξ στο νερό

Το ίδιο με παραπάνω ισχύει και για τις πισίνες, οι οποίες περιέχουν βακτήρια ενοχλητικές κολπίτιδες ή και ουρολοιμώξεις. Ακόμη, το νερό ξεπλένει τα κολπικά υγρά που λιπαίνουν την περιοχή, κάνοντας συχνά την ερωτική επαφή σε μία επώδυνη διαδικασία και ανεβάζοντας τις πιθανότητες τραυματισμού.

“Δράση” στις τουαλέτες

Άλλη μυθοποιημένη διαδικασία. Οι τουαλέτες δεν είναι και το πιο καθαρό μέρος που μπορείς να βρεθείς. Γενικότερα, θα σου λέγαμε να τις αποφύγεις καθώς οι συνθήκες υγιεινής είναι κακές, το μέρος είναι άβολο και θα σκάσεις από την ζέστη.

Μιας και είπαμε ζέστη, να μην ξεχνάμε πως οι υψηλές θερμοκρασίες αυξάνουν την εφίδρωση, πράγμα που -τις περιόδους έντονης σεξουαλικής δραστηριότητας- μπορεί να εκθέσει μια γυναίκα σε κολπίτιδες, μυκητιάσεις, κτλ.

Αν είσαι κοπέλα, μπορείς να αποφύγεις τέτοιες καταστάσεις φορώντας άνετα ρούχα, βαμβακερά εσώρουχα και αλλάζοντας μαγιό όταν έχει βραχεί.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;