Game of Thrones: Η σύγκρουση Jon Snow-Littlefinger είναι αναπόφευκτη στην 7η σεζόν!
Ήδη από το trailer, τα είδαμε όλα!

Για αρχή, μπορούμε να συμφωνήσουμε πως ο Littlefinger είναι ο μεγαλύτερος μαριονετοπαίχτης του Game of Thrones. Τώρα, όμως, που έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στον οίκο Σταρκ, αφού τους έσωσε στο “Battle of the Bastards”, βαδίζει σε επικίνδυνες περιοχές.

Στο τέλος της 6ης σεζόν, είπε ξεκάθαρα στην Sansa πως θέλει να κυβερνήσει τα 7 βασίλεια με εκείνη να κάθεται δίπλα του στον θρόνο, ως βασίλισσα του.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμη: Game of Thrones: Πώς ενεργοποιείς το ειδικό φίλτρο στο Snapchat! 

Παρότι η νεαρή Stark δεν ενθουσιάστηκε με την ιδέα, ο Petyr Baelish δεν αποθαρρύνεται τόσο εύκολα. Μα γιατί να αποθαρρυνθεί; Μιλάμε για τον τύπο που κυνηγούσε την Catelyn Stark από την παιδική του ηλικία μέχρι που αποκεφαλίστηκε ο σύζυγος της και βάλε.

Δυο είναι τα πράγματα που μπαίνουν στον δρόμο του: η λογική της Sansa και ο αδερφός – άκα ξάδερφος της- Jon Snow, που δεν τον εκτιμά και ιδιαίτερα.

“Αν υπάρχει ένα άτομο που ο Jon δεν συμπαθεί σε αυτήν την σεζόν, είναι αυτός,” λέει ο Kit Harington στο Mashable πριν την πρεμιέρα της 7ης σεζόν.

Στο πρώτο trailer της 7ης σεζόν, βλέπουμε τον Jon Snow να κολλάει τον Littlefinger στον τοίχο με το χέρι στον λαιμό του. Και φαίνεται τσαντισμένος.

Δες ακόμη: Game of Thrones: O Kit Harington έκανε ΤΗΝ προσπάθεια για να αποτρέψει τα spoilers!

Ο Harington αναφέρει πως αυτή η στιγμή είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική για έναν λόγο: “[Ο Jon] είναι σαν ηχώ του Ned Stark,” εξηγεί. “Είναι ο πατέρας του. Δεν εμπιστεύεται αυτόν τον άνδρα, μισεί αυτόν τον άνδρα…και δεν του αρέσει το πώς χειρίζεται την αδερφή του – είναι δεδομένο πως ο Littlefinger δεν είναι το αγαπημένο άτομο του Jon Snow σε αυτήν την σεζόν.”

Αξίζει να σημειωθεί, βέβαια, πως, ό,τι και να δείχνει αυτή η σκηνή στο trailer, δεν γνωρίζουμε τι έχει γίνει μέχρι εκείνο το σημείο οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε τι τρέχει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
0'
90 - 88
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
2'
17 - 12
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;