Ο ακραίος λόγος που η Emily Ratajkowski δεν παίρνει ρόλους σε ταινίες!
Πώς γίνεται να είσαι τόσο διάσημη και να μην σε προσλαμβάνουν;

Όσο και αν την θαυμάζει το ανδρικό (αλλά και το γυναικείο κοινό) η Emily Ratajkowski δυσκολεύεται σοβαρά να “χωθεί” στον κόσμο του κινηματογράφου.

Όπως αναφέρει η ίδια στο Harper’s Bazaar Αυστραλίας, «Λένε ”είναι υπερβολικά σέξι” για μένα. Δεν θέλουν να δουλέψουν μαζί μου επειδή το στήθος μου είναι πολύ μεγάλο».
«Τι κακό έχει το στήθος; Είναι ένα όμορφο γυναικείο στοιχείο που πρέπει να δοξάζεται. Ποιος νοιάζεται; Είναι υπέροχα τα μεγάλα, είναι υπέροχα τα μικρά. Γιατί πρέπει να είναι θέμα», πρόσθεσε.

?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata) στις

Στο παρελθόν η Ratajkowski έχει κάνει αρκετές δηλώσεις όπου θίγει το γεγονός ότι οι γυναίκες δέχονται κριτική όταν προβάλλουν την σέξι πλευρά τους.

«Η κοινωνία μας λέει στις γυναίκες ότι δεν μπορούν να είναι σέξι και με αυτοπεποίθηση και άποψη για την πολιτική», είχε αναφέρει στο Glamour.

Η ίδια προσθέτει πως δεν είναι μόνο οι άνδρες που καταπιέζουν αυτό το στοιχείο στο γυναικείο φύλο αλλά πως και οι άλλες γυναίκες σπεύδουν να ασκήσουν κριτική.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata) στις

«Πολλές φορές οι άνδρες προωθούν αυτές τις σεξιστικές ενέργειες, αλλά το κάνουν και οι γυναίκες. Σκεφτείτε πόσες φορές έχετε ακούσει κάποια να λέει για μια άλλη ”Το κάνει αυτό για να την προσέξουν”», είπε.

Συμφωνείς;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;