5 ταινίες για το πιο σινεφίλ καλοκαίρι!
Ταινίες που διαδραματίζονται καλοκαίρι για το τέλειο movie night!

Είναι και αυτές οι μέρες που δε θέλεις να βγεις έξω γιατί λίγο που το έχεις παρακάνει, λίγο που δε βγαίνουν τα χρήματα και θέλεις να δεις μια ταινία με τους φίλους σπίτι σου.

Έχουμε τις ιδανικές προτάσεις.

Οι παρακάτω ταινίες διαδραματίζονται…καλοκαίρι! Και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τις λατρέψεις!

Γαλάζια Λίμνη

Αμερικάνικη ταινία, σκηνοθεσία Ράνταλ Κλάιζερ με τους: Μπρουκ Σιλντς, Κρίστοφερ Ατκινς, Λίο ΜακΚερν

Yπόθεση: Δυο παιδιά, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι, ναυαγοί σ’ ένα έρημο νησί, μεγαλώνουν κι ερωτεύονται ο ένας τον άλλο.

Η παραλία

Υπέροχο soundtrack, μαγικά τοπία!

Υπόθεση: Η επιθυμία να γνωρίσει κάτι αληθινό, γνήσιο και άφθαρτο είναι αυτό που οδηγεί τον Ρίτσαρντ να ταξιδέψει απο την Αμερική στην εξωτική ταϊλάνδη μ΄ένα σακίδιο στον ώμο και την περιπέτεια στο μυαλό του. Και πράγματι η περιπέτεια δεν άργησε να έρθει…

Απέραντο Γαλάζιο

Aμοργόοοοος

Ο Ένζο και ο Ζακ είναι δύο παιδικοί φίλοι οι οποίοι από μικροί έχουν το ίδιο πάθος για τις καταδύσεις όμως καθώς μεγαλώνουν, χάνουν επαφή μεταξύ τους. Ως ενήλικες πλέον, από την Σικελία ο Ζακ ανίκητος πρωταθλητής στις ελεύθερες καταδύσεις επί έξι χρόνια, θα φέρει πίσω τον Ένζο από τις Άνδεις όπου κατοικεί, ως αντίπαλο διεκδικητή του τίτλου. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τα ανθρώπινα όρια να δοκιμαστούν, καθώς οι αντίπαλοι θα βυθίζονται στη θαλάσσια άβυσσο…

Πανέμορφες υποβρύχιες σκηνές που κόβουν την ανάσα, από τον σκηνοθέτη Λικ Μπεσόν (Νικίτα), με γυρίσματα στην Σικελία και στην Αμοργό, κάνοντας την τελευταία, πολύ δημοφιλή τουριστικό προορισμό την δεκαετία του ’90.

Θέλω και τη μαμά σου

Μαθαίνοντας ότι ο σύζυγός της την απατά, μια νεαρή Ισπανίδα που ζει στο Μεξικό δέχεται να ακολουθήσει τον ανήλικο εξάδελφό του και ένα φίλο του στο ταξίδι τους προς κάποια άγνωστη παραλία, και να μοιραστεί μαζί τους τις εφηβικές και κυρίως τις σεξουαλικές τους ανησυχίες.

Mamma Mia

Πιο καλοκαιρινό mood δε γίνεται!

Υπόθεση: Η Donna (Meryl Streep) είναι μια ανεξάρτητη μητέρα, που μεγάλωσε μόνη της τη κόρη της και είναι ιδιοκτήτρια ενός μικρού ξενοδοχείου που βρίσκεται σε ένα ελληνικό νησί. Η κόρη της, Sophie (Amanda Seyfried) σύντομα θα παντρευτεί, και η μητέρα της κάλεσε δυο πολύ καλές της φίλες, τη Rosie και την Tanya, οι οποίες μαζί με την Donna αποτελούσαν κάποτε τη μουσική μπάντα Donna and the Dynamos. Η μελλοντική νύφη από την άλλη, θέλοντας να μάθει την ταυτότητα του πατέρα της, αποφασίζει να καλέσει στο γάμο της τρεις άντρες από το παρελθόν της μητέρας της.

Δες εδώ: 10 ταινίες που το χρώμα χρησιμοποιήθηκε με τον καλύτερο τρόπο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;