Παραλίες κοντά στην Αθήνα: Αστέρας Βουλιαγμένης – Photos, Διαδρομή, Tips
Ο Αστέρας Βουλιαγμένης είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για μπάνιο στην Αττική!

Παραλίες κοντά στην Αθήνα: Η παραλία του Αστέρα βουλιαγμένης αποτελεί προέκταση του ξενοδοχείου Astir Palace, όπου συγκεντρώνονται αμέτρητες διάσημες προσωπικότητες και όχι μόνο.

Η συγκεκριμένη πλαζ έχει όριο χωρητικότητας τα χίλια άτομα και περιλαμβάνει στις παροχές της ξαπλώστρες, φαγητό, ποτό αλλά και συμμετοχή σε events και διαγωνισμούς.

Ο χώρος είναι ανοιχτός στο κοινό  από τις 08.00 έως τις 21.00 για χρήση παραλίας. Για χρήση εστιατορίου, η παραλία μένει ανοιχτή έως τις 00.00.

Let’s pretend this is my Thursday status. ? #3MoreMonthsToGo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ??????? (@despina_nyc) στις

Τις καθημερινές (Δευτέρα ως Παρασκευή) οι τιμές ανέρχονται στα 18 ευρώ για τους ενήλικες και 10 ευρώ για τα παιδιά ενώ τα ΣΚ και τις αργίες το κόστος ανέρχεται στα 28 ευρώ το άτομο και 15 ευρώ τα παιδιά άνω των 5 ετών.

Οι τιμές της παραλίες φαίνονται εξωφρενικές σε αρκετούς (και με καλό λόγο) αλλά οι υπηρεσίες που παρέχει είναι ,ευτυχώς, παραπάνω από επαρκείς.

Σε περίπτωση ανάγκης υπάρχει σταθμός πρώτων βοηθειών εντός της παραλίας ενώ σε μικρή απόσταση λειτουργεί αστυνομικό τμήμα, τμήμα τροχαίας και άλλες δημόσιες και ιδιωτικές υπηρεσίες.


Εάν δεν διαθέτεις αυτοκίνητο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα από τα λεωφορεία που πραγματοποιούν τακτικά δρομολόγια στην περιοχή. Εκείνο που θα σε φέρει πιο κοντά στο σημείο είναι το 117 (Γλυφάδα – Βουλιαγμένη – Βάρη) όπου θα κατέβεις στην στάση “Απόλλωνος”.

Εάν διαθέτεις αυτοκίνητο, να ξέρεις πως δεν θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα στο παρκάρισμα τις καθημερινές ΑΛΛΑ το ΣΚ μπορεί και να ζοριστείς.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη cigdemerkoc (@cigdemerkoc) στις

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Astir Beach (@astirbeachgr) στις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;