Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 2017: Νέα τρυφερή Σελήνη στον Καρκίνο
Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου στις 24 Ιουνίου, στον πρώτο δεκανό, σε ένα κλίμα συγκινήσεων και τρυφερών ή νοσταλγικών συναισθημάτων, αφού διαδραματίζεται στον Καρκίνο και στον ουράνιο χάρτη υπάρχει έμφαση στις συγκινήσεις.

Είναι οι εβδομαδιαίες προβλέψεις 2017 πό τη Λίλιαν Σίμου

Τις ημέρες αυτές κυρίως, αλλά ευρύτερα και μέσα στο δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, νοσταλγία και ζεστασιά, συναίσθημα και φροντίδα βρίσκονται σε έξαρση και δεν μπορούμε να μείνουμε αδιάφοροι…
-Σε ημέρα Αφροδίτης ακόμη (αν και Σάββατο) και ώρα Σελήνης, η ευαίσθητη Νέα Σελήνη υπογραμμίζει τα συναισθήματά μας.
-Με τον ωροσκόπο στους Διδύμους και το Μεσουράνημα στους Ιχθείς, προσδιορίζει την μεταβλητότητα των ημερών, όπου για να προκύψει ένα νέο ξεκίνημα, οφείλουμε να έχουμε ευελιξία και μετακίνηση από τις παλιές θέσεις, ιδέες, αντιλήψεις.
-Η έμφαση στον πρώτο οίκο του χάρτη, με την σύνοδο Σελήνης και Ηλίου, τον Ερμή και τον Άρη στον Καρκίνο, περιγράφει την ανάγκη να κυοφορήσουμε μία νέα αρχή, ένα ξεκίνημα, το οποίο θα φροντίσουμε, θα θρέψουμε με αγάπη, θα προστατεύσουμε και θα αναπτύξουμε.
-Ο Άρης βρίσκεται στην πλέον αδύναμη ζωδιακά θέση, στον Καρκίνο, είναι σε «κρίσιμη μοίρα.». Μας πληροφορεί για την αδυναμία να αντέξουμε τις συναισθηματικές πιέσεις στο εξής, ή υποβολές που δεχόμαστε και προκαλούν ενοχή, ψυχαναγκασμό, υποχωρητικότητα. Σε τετράγωνο προς τον Δία όμως, ελλοχεύει η υπερβολή στην ευαισθησία, στην ευθιξία, στην υποχωρητική στάση. Ας σταματήσουμε να κυνηγάμε αδιέξοδους στόχους, ας μην είμαστε πλέον τόσο γενναιόδωροι και δοτικοί, σε βάρος των προσωπικών μας αναγκών. Σε τρίγωνο προς τον Ποσειδώνα, η λύση φαίνεται σε ένα όραμα θα μας βοηθήσει να υποσκελίσουμε δισταγμούς και ενοχικές σκέψεις.
-Καθυστερήσεις και εμπόδια θα εμφανίζονται, ως δοκιμασία, με τον Κρόνο απέναντι από τον ωροσκόπο της Νέας Σελήνης. Ο Κρόνος όμως σχηματίζει ακόμη το μεγάλο τρίγωνο της φωτιάς με τον Β. Δεσμό της Σελήνης και τον Ουρανό. Επομένως η φωτιά της δημιουργικής έμπνευσης, θα είναι ένα στήριγμα και διέξοδος. Ενώ ο Ουρανός απελευθερώνει από στηρίζει τον ωροσκόπο με ευεργετική γωνία.

Κατά τον αγαπημένο μου δάσκαλο και φιλόσοφο, Ντέην Ρουντγίαρ, η ζωδιακή μοίρα της Νέας Σελήνης δίνει την αλληγορική εικόνα ενός εξερευνητή του αρκτικού κύκλου, που διασχίζει με έναν τάρανδο, τα παγωμένα κανάλια. Στην ουσία, η ερμηνεία της αλληγορίας σηματοδοτεί την ανάγκη να βυθιστούμε στις παρθένες δυνατότητες της ζωή, να αναλάβουμε πρωτοβουλία προκειμένου να ξεπεράσουμε με το ένστικτό μας τα εμπόδια.

Με τη Νέα Σελήνη, ξεκινάμε μία διαφορετική προσέγγιση σε βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες, εκδηλώνεται η αρχή ενός νέου κύκλου ζωής και δημιουργικότητας. Αρχικά η έμπνευση θα μας οδηγήσει να αναδείξουμε τα ταλέντα μας. Στην συνέχεια θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε καθυστερήσεις, εμπόδια εσωτερικά και εξωγενή, αντιπαλότητες, αθέμιτο ανταγωνισμό, δυσκολίες από ανθρώπους με ισχύ και επιρροή. Ο σπόρος αναπτύσσεται και θα δώσει καρπούς, όσο τον φροντίζουμε και συνεχίζουμε, άλλοτε ευέλικτα, άλλοτε με σθένος, να πιστεύουμε στο όραμά μας!
Ήρθε η στιγμή να κάνουμε κάτι για μας πρωτίστως, για όσους αγαπάμε στην συνέχεια, για το έργο που μας εκφράζει επίσης.

Κριός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Με το ταίρι σας η σχέση περνά σε ένα νέο στάδιο, ένας ρομαντικός περίπατος θα είναι ό,τι καλύτερο, μία όμορφη συζήτηση ή ένα μήνυμα αγάπης. Αποφύγετε όμως αντιπαραθέσεις για ανούσια θέματα και λεπτομέρειες που δεν αξίζουν τον κόπο, αυτή την εποχή.
Μέσα στην οικογένειά σας, θα υπάρχει αυτονομία και ίσως κάποια δυσκολία στην προσέγγιση και στην επαφή. Ίσως μάλιστα επιθυμήσετε να κάνετε μία αλλαγή στο καθεστώς των προσωπικών σχέσεων. Έχετε μία ιδιαίτερη εύνοια αυτή την περίοδο αλλά με βήματα σταθερά και προσγειωμένοι πάντα.
Στο έργο σας διακρίνεστε, ωστόσο δημιουργούνται ανταγωνισμοί με τους συνεργάτες. Μην παρασύρεστε από εξωτερικούς παράγοντες, αλλά αναπτύξτε τις γόνιμες ιδέες για το έργο σας και φροντίστε τα προσωπικά σας δεδομένα. Μάλιστα θα ξεχωρίσετε στον χώρο της καριέρας, εντυπωσιάζοντας ή εκπλήσσοντας.

Ταύρος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)
Ακολουθείστε το ένστικτό σας και την διορατικότητά σας. Συναντήσεις ή γνωριμίες σας ενθουσιάζουν και σας κάνουν να περιμένετε μία νέα σελίδα στη ζωή σας. Μην βιαστείτε όμως για να συμφωνήσετε με τις προτάσεις αυτής της εποχής. Διαπραγματευθείτε με υπομονή και δώστε λίγο χρόνο.
Ένας άνθρωπος που σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα, σας εντυπωσιάζει, σας γεμίζει όνειρα και ρομαντισμό και σας κάνει να χάνετε την αίσθηση της πραγματικότητας. Ζήστε το, έστω και με κάποια επιφύλαξη.

Σκέψεις γύρω από τις προσωπικές σας σχέσεις, φέρνουν σε προβληματισμό ή σας ταλαιπωρούν, γιατί δεν ικανοποιούν βαθύτερους πόθους. Αλλά δεν πρέπει να παραμελήσετε την ανάγκη για μία αναζωπύρωση της φλόγας και του έρωτα, στην αισθηματική σας ζωή. Αν δεν υπάρχει, τότε δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να βρείτε κάτι νέο. Ωστόσο, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για οριστικές αποφάσεις. Αν είστε αδέσμευτοι, θα υπάρχουν περιπέτειες που πιθανόν δεν κρατούν πολύ, προς το παρόν.
Αποφύγετε τις λεκτικές αντιπαραθέσεις στον χώρο εργασίας, όπου οι απαιτήσεις κουράζουν.

Δίδυμοι (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Αν και αισθάνεστε πως χάνεται κάτι που θεωρείτε πολύτιμο, ή δεν μπορείτε να αποφασίσετε γι αυτό που αγαπάτε πιο πολύ, είναι σημαντικό να κάνετε μία αλλαγή στη ζωή σας, δίχως να ρισκάρετε ιδιαίτερα. Ανακαλύψτε όμως, αυτό που αξίζει περισσότερο για σας και παραμείνετε στον στόχο.
Είστε σε ρομαντική διάθεση και προβάλλετε ευγένεια και ζεστασιά. Αλλά παράλληλα θα είστε ίσως περισσότερο αφελείς, κάτι που σας φέρνει σε δύσκολη θέση. Επιδιώξετε να μην δίνεστε με υπερβολή, ή να μην υποχωρείτε σε διαρκείς απαιτήσεις των άλλων προς εσάς. Αυτό το διάστημα καλείστε να αποδείξετε την προσαρμοστικότητα, τη διπλωματία και την υπομονή που έχετε.
Το ενδιαφέρον στρέφεται προς το εισόδημά σας, καθώς απαιτείται να γίνει ένα ξεκίνημα, αλλά ακόμη δεν θα είναι σαφής ο τρόπος. Θα πείθετε με την ευγένειά σας και θα περνάτε τις ιδέες σας πιο εύκολα. Ας επιδιώξετε την συνεργασία, ας παραμείνετε επιφυλακτικοί και επιλεκτικοί ως προς τις προθέσεις του συνεργάτη.
Δεν αποκλείεται, να σας ενθαρρύνει η οικογένειά σας, για να βρεθούν λύσεις για τα οικονομικά σας. Είστε αρκετά γενναιόδωροι και τα έξοδα πρέπει να είναι υπό έλεγχο.

Καρκίνος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Είναι η εποχή σας και έχετε τα γενέθλιά σας, όσοι ανήκετε στο ζώδιο αυτό. Μην διστάσετε να αναγνωρίσετε λάθη του χθες, να αναθεωρήσετε απόψεις και να οδηγηθείτε σε νέες επιλογές. Είναι στο χέρι σας. Πρέπει να τολμήσετε αλλά οι απαιτήσεις από την οικογένεια ή τις καταβολές, εμποδίζουν ή καθυστερούν τις εξελίξεις.
Τα όνειρα σας θα σας απασχολήσουν , το ίδιο και οι επιλογές στα επαγγελματικά σας. Πρέπει να προσγειωθείτε και να γίνετε πιο πρακτικοί. Μην επιτρέπετε σε άλλους να πληγώνουν τις ευαισθησίες σας και μην είστε δεικτικοί ή καυστικοί ως άμυνα. Η έμπνευση σας προσφέρει δυνατότητες που δεν είχατε φανταστεί. Εκμεταλλευτείτε τη! Για κάποιους από εσάς, μία ρομαντική σχέση, μπορεί να γίνει η αιτία να επουλώσετε προβλήματα του χθες, αρκεί να μην είστε επικριτικοί σε ανούσιες λεπτομέρειες.
Η υγεία δεν πρέπει να παραμεληθεί αν βιώνετε συγκινησιακή φόρτιση και ας έχετε μία προσεγμένη διατροφή.
Ευκαιρίες για να κερδίσετε στα οικονομικά σας ανοίγονται, κυρίως αν είστε συγκροτημένοι και με οικεία πρόσωπα να σας στηρίζουν.

Λέων (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Στροφή προς τον βαθύτερο εσωτερικό σας κόσμο, εκεί που δεν τολμάτε να αγγίξετε τα όνειρά σας και τις βιωματικές σας εμπειρίες, φέρνει η Νέα Σελήνη. Αποφασίστε να δώσετε ένα ερέθισμα και αντλήστε από τα ταλέντα σας, την δύναμη για να προχωρήσετε.
Κάποιες ρομαντικές ιδέες και όνειρα που κυοφορούνται ως έμπνευση, σας απασχολούν. Αλλά ενδέχεται να σας αποθαρρύνουν άνθρωποι από το εγγύς περιβάλλον, με δικούς τους δισταγμούς, ενισχύοντας την δική σας ανασφάλεια.
Υλοποιήστε τα σχέδιά σας σταδιακά, αρκεί να έχετε τώρα νέες ιδέες για τα οράματά σας. Έχετε τον απαραίτητο ρυθμό για να προχωρήσετε, αν κινηθείτε προσεκτικά, με σωστή πληροφόρηση και σχεδιασμό. Αποφύγετε να έχετε υπερβολικές απαιτήσεις για άμεσα αποτελέσματα. Σύντομα, θα υπάρξουν οι ενδείξεις για πρόοδο και υλοποίηση των στόχων.
Άνθρωποι από το παρελθόν εμφανίζονται και σας φέρνουν αναστάτωση. Θα είστε αναποφάσιστοι σχετικά με τις επιλογές σας . Μία οικογενειακή υπόθεση ενδέχεται να σας ταλαιπωρήσει ή να σας επιβαρύνει. Αντιδράστε με τη λογική κι όχι με το συναίσθημα.

Παρθένος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Θα είστε ικανοί να βρείτε συνοδοιπόρους και νέους φίλους που θα παρακινηθούν από την οικειότητα και την συναναστροφή μαζί σας. Μην είστε όμως ανέμελοι. Προγραμματίστε σωστά. Στον κοινωνικό σας χώρο, σας εμπνέουν άτομα και με την σειρά σας εμπνέετε κι εσείς.
Παρά την δυνατότητα για γνωριμίες και φιλίες, δεν προχωρούν τα σχέδιά σας άμεσα και ίσως αισθανθείτε ενοχλημένοι. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μετριάστε την παρόρμηση για αυστηρή κριτική. Η ευελιξία και προσαρμοστικότητα θα πρέπει να είναι σύμβουλοί σας, ώστε να λειτουργήσετε σωστά την περίοδο αυτή. Σχόλια και κριτική θα ενοχλούν, αλλά και θα ενοχλείστε κι εσείς.
Οι σχέσεις με το περιβάλλον των κοινωνικών σχέσεων, απαιτούν προσεκτικά βήματα. Καλό θα ήταν να αποφύγετε την ευθεία αντιπαράθεση για οικονομικές υποθέσεις, παρά τις προκλήσεις, αναζητώντας ένα τρόπο ευγενικό στην επίλυση διαφορών. Μην πιέζετε -αλλά και μην αντιδράτε έντονα στις απαιτήσεις των άλλων.
Παράλληλα, θα διαπιστώσετε πως έχετε περισσότερες δυνάμεις και δυνατότητες από όσες περιμένατε. Έμπνευση και αγάπη στην σχέση σας, ή νέες κατακτήσεις θα έρθουν, αν είστε μόνοι.

Ζυγός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)
Είστε παρορμητικοί και μπορείτε να κάνετε πολλά μέσα από τα ταλέντα και τις γνώσεις σας. Έχετε ωραίες ιδέες, αναζητάτε υποστήριξη, αλλά ίσως φανείτε απαιτητικοί. Θα σας προταθεί μία σημαντική συνεργασία, αν συναινεί και το ατομικό σας ωροσκόπιο. Αλλά και θα είστε στο επίκεντρο ανταγωνισμού και ζήλιας.
Ένα ταξίδι στο εξωτερικό, θα σας ικανοποιήσει και μπορεί να αποκομίσετε γνώση και υλικά οφέλη. Παραμείνετε στο όραμά σας, ακολουθείστε τον δρόμο σας, έστω και με αργούς ρυθμούς. Μία ρομαντική γνωριμία θα σας συγκινήσει. Ας δώσετε χρόνο στην γνωριμία, καθώς ο ενθουσιασμός μπορεί να σας κάνει αφελείς σε σημαντικές λεπτομέρειες.
Θα έχετε όμορφες δημιουργικές ιδέες αυτές τις ημέρες, θα βοηθήσουν στην ολοκλήρωση ή βελτίωση του έργου σας και θα προσφέρουν στη δουλειά σας ποιότητα. Αν έχετε ένα καλλιτεχνικό επάγγελμα, θα είστε αποδοτικοί και θα αρέσει το έργο σας.

Σκορπιός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Με την Νέα Σελήνη να δημιουργεί ευοίωνες προοπτικές για σας, είστε ευαίσθητοι και με επιθυμία να ανοίξετε νέους δημιουργικούς ορίζοντες. Στην γνώση, στην αναζήτηση αλλά και σε ένα ταξίδι, υπάρχουν θετικές προοπτικές. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και μην διστάζετε. Ακόμη κι αν παρουσιάζονται ορισμένες καθυστερήσεις, προγραμματίστε τα σχέδιά σας και επιμείνετε.
Μην είστε γενναιόδωροι με όσους δεν έχετε ελέγξει για την αξιοπιστία τους. Καραδοκούν να σας εκμεταλλευτούν οικονομικά. Με το ταίρι σας, μπορείτε να βιώσετε μία πολύ τρυφερή περίοδο, κυρίως αν εκμεταλλευτείτε την καλοκαιρινή περίοδο για λίγες ημέρες διακοπής από την καθημερινότητα και ξεκούραση.
Αποφύγετε τις μεγάλες απαιτήσεις για κρυφά σας όνειρα, όπου θα είστε ανυπόμονοι να υλοποιηθούν. Ιδεολογικά δεν θα είστε στην ίδια φιλοσοφία με το παρελθόν ή θα αρχίσετε να αμφισβητείτε την φιλοσοφία της ζωής σας. Καθώς θα πρέπει να οργανωθείτε για να προοδεύσετε σε γνώση, σπουδές, ειδίκευση ή κάποια ανοίγματα επαγγελματικά. Ενημερωθείτε και επιλέξετε με λογική κι όχι με το συναίσθημα.

Τοξότης (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η Νέα Σελήνη φωτίζει τις προσωπικές σας ανασφάλειες και τις αδυναμίες σας, προκειμένου να σας κάνει να πάρετε αποφάσεις και πρωτοβουλίες, δίχως να περιμένετε να το κάνουν άλλοι για λογαριασμό σας. Ανακαλύπτετε το ταλέντο της δημιουργικότητάς σας. Αλλά προς στιγμήν, είστε λίγο ανασφαλείς και δεν προχωράτε άμεσα.
Στην αισθηματική σας ζωή, θα υπάρχει μία ρομαντική ατμόσφαιρα και αυτό θα σας κάνει να χαλαρώνετε από τις αγωνίες της καθημερινότητας. Ένα πρόσωπο που αγαπάτε ιδιαίτερα, θα φανεί ιδανικό για σας, αν και οι προσωπικές σας άμυνες ίσως περιορίσουν λίγο την χαρά της απόλαυσης. Αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο ταίρι σας, καθώς η σχέση αποζητά την ανανέωση.
Δοκιμάστε τις αντοχές σας στην αμεσότητα αποφάσεων για επενδύσεις ή οικονομική ρύθμιση χρεών. Μην επενδύσετε όμως με ρίσκο σε μία νέα προσπάθεια άμεσα. Η έμπνευση που κυοφορεί μία νέα αρχή, μπορεί να συζητηθεί με φίλους. Δεν χρειάζεται βιασύνη όμως.

Αιγόκερως (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Ενδιαφέρουσα περίοδος για σας, αφού θα υπάρξουν στην πορεία άτομα που θα έρθουν κοντά σας, προκειμένου να σας ωθήσουν σε νέες ιδέες, νέες προοπτικές και δραστηριότητες. Καθώς όλα πρέπει να περνούν από την συνεργασία, χρειάζεται υπομονή και καλή επικοινωνία. Δεν γίνεται να είστε συμπαθείς σε όλους, προσπαθήστε να είστε ανανεωτικοί και προοδευτικοί για να έχετε νέες ευκαιρίες εξέλιξης. Οι απαιτήσεις είναι πολλές, για τον λόγο αυτό θα είναι δύσκολο να τις βάλετε σε όρια.
Θα είστε συμπονετικοί και μπορεί να σας παρασύρουν ευαισθησίες προς αδύναμα άτομα, με συνέπεια να παραμελείτε τον εαυτό σας. Προσοχή λοιπόν!
Δεν μπορείτε να ευχαριστείτε όλες τις πλευρές κάνοντας συμβιβασμούς διαρκώς. Αυτό είναι ένα μάθημα. Το δεύτερο είναι πως αν έχετε ενοχλήσει κάποιους ανθρώπους, τώρα προσπαθούν να σας ταλαιπωρήσουν με τη σειρά τους. Ας είστε προσεκτικοί.
Καθώς έχετε την ευκαιρία για να επέλθει εξισορρόπηση με αγαπημένα πρόσωπα, ας έρθετε κοντά ο ένας στον άλλο, κατανοώντας ανασφάλειες και φοβίες. Θα χρειαστεί όμως να παραμεριστούν οι απαιτήσεις και από τις δύο πλευρές.

Υδροχόος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η Νέα Σελήνη σας φέρνει αντιμέτωπους με τις προσωπικές σας ανάγκες και σας κάνει να προκαλέσετε μία αλλαγή στη ζωή σας. Βαθιά ριζωμένες σταθερές αξίες στις υποχρεώσεις ή στην δομή της ζωής σας, αλλάζουν και θέλετε να επαναστατήσετε ενάντια σε «πιστεύω» ή πεποιθήσεις που επίμονα διατηρήσατε για καιρό. Δεν είναι εύκολο, αλλά είναι χρήσιμο να ακολουθήσετε την αλλαγή. Προσαρμοστείτε και θα διαπιστώσετε πως νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σας και την κάνουν πιο ενδιαφέρουσα.
Ας είστε πιο επιμελείς στην υγεία σας όμως. Ευαισθησίες ενδέχεται να υπάρχουν αν δεν είστε προσεκτικοί στην διατροφή και στα ψυχοσωματικά συμπτώματα.
Η καθημερινότητα σας απασχολεί κυρίως με πολλά οικογενειακά ζητήματα. Υποβόσκει ένταση από κάποιες αντεκδικήσεις ή μία διαρκής απαιτητική κριτική. Χαλαρώστε και προστατευθείτε από στείρες αντιπαραθέσεις ή εμπλοκή τρίτων.
Αποφύγετε να υποσχεθείτε πολλά, στο ταίρι σας ή στο παιδί σας. Υπάρχει μία τάση αντιπαλότητας ή ανταγωνισμού που θα σας κουράσει παροδικά, αν και έχετε την ικανότητα να την ξεπεράσετε.

Ιχθείς (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Νέες συγκινήσεις και δημιουργικές ιδέες φέρνει η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, στη ζωή σας. Δώστε την ευκαιρία για ένα καινούργιο ξεκίνημα, προσθέτοντας χαρά, διασκέδαση, ψυχαγωγία και χόμπι. Μοιραστείτε τον χρόνο σας με άτομα που είναι αρκετά παραγωγικά στη ζωή τους. Θα τα βρείτε πολύ ενδιαφέροντα.
Στην προσωπική σας ζωή, αν είστε παντρεμένοι, καλό θα ήταν να δώσετε μία νότα χαράς στην οικογένεια, με μουσική, ένα κοινό ενδιαφέρον ή χόμπι, ρομαντικές βραδιές, τρυφερότητα. Προσοχή στην κριτική που μπορεί να σας ασκήσουν οικεία σας πρόσωπα ή ακόμη περισσότερο, στην επιδίωξη να ανακατευθούν στις προσωπικές σας υποθέσεις. Υπάρχει το ενδεχόμενο να παρασυρθείτε από ξαφνικές κατακτήσεις στην αισθηματική σας ζωή. Κάθε ξεκίνημα συναισθηματικό, δεν είναι σίγουρο πως θα έχει διάρκεια.
Αν διαπιστώσετε πως υπάρχει κοινός στόχος με κάποιον που αγαπάτε, θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και μάλιστα θα ξεχωρίσετε με τις ιδιαίτερα παραγωγικές ιδέες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;