2o τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου
Με μεγάλη επιτυχία και ενθουσιώδη συμμετοχή ολοκληρώθηκε το Σάββατο 17 Ιουνίου τo Τουρνουά Ακαδημιών “Beach Soccer Stars” που πραγματοποιήθηκε για 2η συνεχή χρονιά στο Sailing Club στο Σχινιά Μαραθώνα.

Στο Beach Soccer Stars συμμετείχαν 48 ακαδημίες από όλη την Αττική με 550 μικρούς ποδοσφαιριστές ηλικίας 12 έως 17 ετών συμμετείχαν φέτος στις κατηγορίες Junior, Παμπαίδων, Παίδων και Εφήβων, προσφέροντας όμορφο θέαμα και μοναδικές αθλητικές εμπειρίες στην άμμο.

Οι νικήτριες ομάδες ήταν η Elite στην κατηγορία Junior και Παμπαίδων, η Νέα Ιωνία στην κατηγορία Παίδων και οι Μαχητές στην κατηγορία των Εφήβων. Βραβεύθηκαν επίσης οι πρώτοι σκόρερ και MVP του τουρνουά, καθώς και η Ιωάννα Μαμάνη, το μοναδικό κορίτσι που συμμετείχε στους αγώνες με την ομάδα του Ερμή Λιοσίων.
Την ημέρα των τελικών παρακολούθησε από κοντά και ο πρώην Διεθνής Ποδοσφαιριστής και Πρωταθλητής Ευρώπης Στέλιος Γιαννακόπουλος, ο οποίος απένειμε έπαθλα και μετάλλια στους νικητές.
Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τη Nova, που ως Χορηγός Επικοινωνίας απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι είναι κοντά στο ελληνικό ποδόσφαιρο σε οποιαδήποτε έκφανσή του. Επίσης, τους χορηγούς: Sailing The Club, Hippeis Media, Adidas, Iroes by Stoiximan, ECON, Mineral Trade, Primary Link, TERRAIN, Dole, Opus marketing services, CKS SPORTS, INTERSPORT, Volstead Café, Tsalis Graphics, Reporter Images, Athlometrix και το site Neolaia.gr.
Κεντρικό στόχο του Beach Soccer Stars αποτελεί η ανάπτυξη του ποδοσφαίρου άμμου (beach soccer) στη βάση του, καθώς και η ξεχωριστή εμπειρία της άθλησης και της ψυχαγωγίας δίπλα στη θάλασσα, μέσα από μία διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών.
Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα https://www.facebook.com/beachsoccerstars

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;